Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń 0 recoil

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co w tym takiego że czegoś nie wiem? nie każdą bronią grałem a chciałbym spróbować coś nowego....

Opublikowano

No recoil bronie czyli ci co zaczynaja dopiero gre "newbie" z CQB, Trk i innymi shitami chcesz byc pro? zabijac na 2/3 strzaly? bierz smialo AK-47 kazdemu moge polecic co ogarnie recoil i jestes pro na kazdej mapie. Ktos wyskakuje pewna banie lapie na dalekie jeden ladny celny strzal i leci bania. Kiedys gralem g36 valky teraz AK47 i to jest o wiele lepsza kosa od gietki ;) Nie panikuj i ogarnij gre z porzadna bronia a nie przez calegho CA bedziesz z full auto biegac i zero frajdy z efektywnego zabicia kogos ;)

-Ushio.png
Opublikowano

t-2 nie było a ma przyzwoity recoil ale tak szybko strzela że nie jest tak łatwo ją opanować :D

Lub Famas G2

Powiem tak kazdy ma inne zdanie co do recoilu ja wole nieco ostrzejszy recoil jak gieta

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A ja powiem tak, że każda broń ma mały Recoil jak się ją ogarnia :)

To zależy od umiejętności, bo wg. mnie AK-47 ma mały recoil i z daleka nie sztuka zabić -,-

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...