Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń 0 recoil

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest broń z najmniejszym recoilem (nx) ?

oprócz CQB and ART !!!!!

@@@@@@@@@@@

Opublikowano

@up2

Rec 7= 2 pierwsze strzały super, następne Wypierd*la w Kosomos

@up M4A1 DW to to samo co zwykłe :D

Opublikowano

Polecam sprawdzić broń CZ805, wczoraj podniosłem ją i naprawdę ma bardzo mały recoil, tylko lekko na boki schodzi, oprócz tego M4A1 DW przerobione na maxa w GE prawie w ogóle nie ma recoila.

Opublikowano

Na oil koxiarska bron m416 camo +celownik ten od msg + magazynek 15 naboi = miodzio gra ;) mam ja i gra sie nią zaje***** ;d

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Bywalec
Opublikowano

M4A1 lub M4A1 full custom i jest kosa.

Oprócz tego M4A1 Sopmod ale tego nie kupisz "wprost"

MK 14 MOD 0 też ma mały recoil.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

No tak. Ale na daleką odległość się nie sprawdza.

Trochę tą bronią pograłem i to jej minus

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ja używam M4A1 wg mnie jedna z lepszych broni w grze... taniutka, od niskiej rangi, nie za nx, mały recoil, na snd w sam raz, z byle jakim celownikiem cud <3

Bywalec
Opublikowano

Ja bym na twoim miejscy poczekaj tak jak ja na permy za GP i moze M4A1 sie trafi.

Ulepszysz na maxa i mały recoil. Ja ulepszyłem i gra mi sie tak samo dobrze jak M4A1 SOPMOD

@UP Każdy gra tym co lubi.

To gra czyli zabawa :)

Ja lubie no recoil. Ale G36E nie pogardzę.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

MK14 Mod 0 - rzygać mi się chce jak słyszę jej dźwięk

Famas G2 - Kosa na Shorta, gówno na Oil

M4a1 - takie drętwe dla mnie

Nie wiem właśnie co zrobić.. Chyba kupię sobie snajpke :D Albo M14 se :D

Bywalec
Opublikowano

No nie popadaj w skrajność.

Podobno G3 jest fajne. Dzisiaj sobie chyba kupię na dzień to mi przypomnij to ci powiem jakie jest

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ja ogarniam Big recoil. ale mi się jakoś nie chce tak bawić :D ja gram tylko smg. a AR chcę żeby mi pomagało i nie chcę się męczyć tylko szybko kogoś zabić i dalej sobie rashować....

Opublikowano

Popi*rdoleni Idioci....

- M416 CQB

Jest napisane że bez CQB to po ch*j piszesz taki post IDOTO?

Opublikowano

No nigdy nie grałem tą bronią.

Czy to prawda że to jest jak M4a1 tylko że szybsze? bo nawet podobnie wygląda.

Opublikowano

skiba hamuj ze słownictwem bo napisałeś to takim kolorem że sam nie zwróciłem uwagi i idiotą to ty jesteś do robisz coś a nie pomyślisz .... grasz w combata i nie wiesz co ma mały rozrzut ? weż tracker knifa on nie ma w ogole rozrzutu . A jak ty m4 mówisz ze jest drętwe to nie wiem czego ty oczekujesz

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...