Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Hexalia

MrMeteo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up taki jesteś jasnowidz ale niestety nie trafiłeś ;]

to moze napisz ze nie wygladaja tak : http://imageshack.us...3/54447016.jpg/

Starego Wilka nie oszukacie niestety...

"

Pracowaliśmy nad serwerem bardzo długo i nie pozwolimy, aby banda dzieciaków zniszczyła to wszystko w ciągu kilku minut!!!

"

no no 4 serwery na tych samych plikach a nie no sorry na kazdym zmieniacie 2-3 rzeczy..

dlaczego ludzi piszących prawde o tym shicie nazywasz "dziećmi"?

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co ci chodzi? Wypisujesz jakieś herezje nie mające najmniejszego znaczenia. Zmień swoje nastawienie w stosunku do nas, a obiecuję, że odwzajemnimy te uczucia. Nie szukamy wrogów, wręcz przeciwnie.

ja nie jestem waszym wrogiem , zrobiliście ludzi w chuja w tym między innymi mnie...

dlatego jak to sie powiada odpowiadam pięknym na nadobne ^^

niech ludzie poznają prawde...

Niestety już taki jestem i nie pozwole żebyście kogoś "skrzywdzili"

Taki ze mnie Metinowy Obrońca praw człowieka ;D

Opublikowano

Czym "skrzywdziliscie"? Poprzednimi serwerami , chociaż jak normalni ludzie byście się do tego przyznali i próbowali naprawić sytuacje a nie zmieniać wszystko...

Opublikowano

Czym "skrzywdziliscie"? Poprzednimi serwerami , chociaż jak normalni ludzie byście się do tego przyznali i próbowali naprawić sytuacje a nie zmieniać wszystko...

Tak więc o to chodzi... Startujemy po raz pierwszy, nie wiem skąd te złudne przypuszczenia?

Jak już wspomniałem, nie po to traciliśmy cenny czas nad tworzeniem tego serwera, aby teraz ktoś to wszystko zniszczył, od tak, bez konkretnego uzasadnienia.

sygnaturac.png
Opublikowano

Co miałem napisać już napisałem , nie widzę dalszego sensu katowania tego tematu.

Kto będzie chciał zagrać to zagra , nic nie stanie na przeszkodzie , tak czy siak pozostaje przy swoim i przed grą na tym serwerze polecam przeczytac wszystkie posty znajdujące się w tym temacie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Co miałem napisać już napisałem , nie widzę dalszego sensu katowania tego tematu.

Kto będzie chciał zagrać to zagra , nic nie stanie na przeszkodzie , tak czy siak pozostaje przy swoim i przed grą na tym serwerze polecam przeczytac wszystkie posty znajdujące się w tym temacie.

Pozdrawiam

Jedyna normalna osoba z grona krytykujących, która sobie odpuściła. Trzymajmy kciuki za resztę, która bezpodstawnie nas oskarżała.

sygnaturac.png
Opublikowano

Ten temat to jedna wielka kłótnia między zjebami którzy wymyślają bajeczki bo własnych serwerów nie umieli utrzymać, a adminami hexalii. (tyle wywnioskowałem po przeczytaniu ostatnich 3 stron -,-)

Polecam wyjaśnić wszystko i zamknąć temat do startu

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...