Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Hexalia

MrMeteo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona nie jest wlasnoscia WhoAmI . Prawa do strony są zastrzezone ;] I sie nie zgrywaj.. bo wiem ze to wy... tj. Gimbus & WhoAmI ;] Jezeli strona nie zniknie z waszej domeny to bedziecie mieli problemy. Wlasciciel wlasnie zostal poinforowany pare minut temu ;]

Hexalia- nastepny nie wypal.. team nie ogary na dodatek zlodzieje.

Złodzieje? co zostało skradzione , rozmawiaj z osoba co nam sprzedała stronę. A nie wyzywaj nas.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MAM NADZIEJĘ ŻE DOTRZE DO WAS ABY TU W OGÓLE NIE GRAĆ!!!W MOMENCIE ZAPOWIEDZI TEN SERWER SKAZANY JEST NA ZAGŁADE!!!

Może byś się troszkę ogarnoł nie chcesz nie graj.

Opublikowano

Zawsze można dać szansę . . . ja akurat im dam . Ponieważ no . Szczerze? . Gram narazie na innym servie i poczekam co z tego bd jak nie padnie po 4dniach to wbiję ^^ . . .

Opublikowano

Może byś się troszkę ogarnoł nie chcesz nie graj.

Nie chcę i nie mam zamiaru tu grać tak samo jak staram się dla wiekszości użytkowników zoobrazować co na nich czeka jak zaczną grać tutaj....

Może napisz z normalnego acc na mpc a nie na multikoncie lecisz co?/

znowu wam bo bazy sie wpierdolą w 3 minuty tak jak to miało miejsce na Vestalii i będziecie szukali wymówek...

Opublikowano

TĄ SYTUACJE MOŻNA PORÓWNAĆ DO RYDZYKA MIMO IŻ WAM SIĘ OBRAZUJĘ SYTUACJĘ TO I TAK JAK CIEMNA MASA PODĄŻYCIE TAM GRAĆ I WYDACIE SWOJĄ "RENTE"

Opublikowano

Witam,

niby że nijaki WhoAmI jest właścicielem stronki, tak ? ;>

Kto zezwolił wam używać tej strony bez mojej zgody ? !

Oskryptowanie jak i prawa do niej posiadam ja i DvvP

Radzę się wam ze mną jak najszybciej skontaktować w celu wyjaśnienia sytuacji tak samo jak z WhoAmI.

Nie znam gościa, pewnie podpierdolił stronkę z jednego z serwerów na którym jej używałem.

!!!

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Na serwer warto poczekać ale jak przeczytałem 3 strony waszych komentarzy to mnie normalnie głowa rozbolała.

Posty tutaj są podzielone na:

1)Zagram

2)Padnie mieli tyle serwerów że to też nie wypali

3)Konwersacja na temat strony i posty TeRRora

4)Spam.

Dziękuję, poczekam

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Z góry można powiedzieć że hexalia to nie wypał, a jeśli nawet wypali to team vestali i ich zaprzyjaźnione osoby rozwalą ten serwer.

Opublikowano

Nie ma sensu nikomu grozić...

Pliki może i są wasze ale strona ?

Dlaczego przywiązujecie sobie do niej prawa ?

Zobaczcie w źródło strony, kto ma do niej prawa.

KOmentarz w kodzie może i nie widoczny dla zwykłych osób, które nie znają się na niczym.

Ale informacja jak najbardziej prawdziwa o Autorze.

@Rhoads

Pisz na gadu jeśli możesz bo nie wiem jaką stronkę.

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.

Opublikowano

Po 1. Ten serwer nie jest kontynuacją jakiegoś kinga czy vesali(wystarczy sprawdzić IP).

Po 2. Strona została wykupiona na co mamy fakturę(możemy to udowodnić).

Po 3. Serwer nie padnie po 27h jak to niektórzy piszą.

Po 4. Terror nie jest administratorem.

Kochani hejterzy, nie starajcie się udowodnić innym czegoś co nie jest prawdą, lecz plotką wyssaną z palca.

ZellMT2, zgodzę się z tobą, wstęp bardzo podobny ale to na prawdę czysty przypadek. Wontrubka tworząc tę zapowiedź opierał się o inne prezentacje co prawdopodobnie jest przyczyną tego podobieństwa.

Opublikowano

@adi

nie grożę nikomu tylko wypowiadam moje zdanie na temat hexali, chyba zabrzmiało trochę jak groźba ale tak mi się po prostu wydaje.

Opublikowano

@Up

Okaż mi fakturę jeśli strona została naprawdę zakupiona.

Poproszę kontakt do osoby która ją sprzedała oraz na jakiej podstawie gdy skrypty należą do mnie ?

Opublikowano

@Husky

Stronka moja i DvvP

Używamy jej na różnych serwerach, niezależnie od Sponsorów czy kogo tam jeszcze...

Za naszym pozwoleniem strona jest używana przez osoby trzecie lub po prostu gdy jesteśmy w Grupie zajmującej się tworzeniem serwera, używamy jej.

Opublikowano

Z tego co widzę serwer będzie kolejnym nie wypałem.

Nie polecam...

Czemu nie wypał bo ktoś jakieś bajki wmawia . Kto jest cwany zapraszam na pw chętnie pokażemy fakturę.

Opublikowano

@trobol

będzie nie wypałem, jak widzisz są duże zatargi między ludźmi którzy coś umieją w świecie metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...