Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Hexalia

MrMeteo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisze Się Jedna Zapowiedz A nie 2 co do servera nie wejdę jak dla mnie ma to samo co inne

Już mi majtki do gury skaczą więc bardzo gorąco zagram !

Tak do "gury" ale chyba jak ciebie w domu ojciec paskiem za ortografie bije

Opublikowano

QuitS mam już 16 lat wiesz się odpierdol odemnie bo jak ja ci wbije do domu to w stodole będziesz z rodzinką spać ja będe na dworze skubańcu !

93070710000404838994.jpg
Opublikowano

Serwer ogólnie w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń, ale "wbudowane" bonusy w epickich itemach są przesadzone...

Licząc maksymalną ilość HP to:

• wbudowane bonusy w itemach - 19500 HP
  • bonusy 1-4 w itemach 12000 HP
  • rosa HP
  • i inne

Odstraszają mnie jeszcze te zbroje i bronie...

13 nowych zbroi, 6 nowych mieczy - po co?

Moim zdaniem wystarczą podstawowe, z oryginalnego Metin2, a nie jakieś z innych gier, niepasujących, niedorobionych.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Ładna zapowiedź wszystko mi się podoba prócz skilli "podobnie robione jak na metin2 pl " ksiązki potem g1->g2 .... g10->p troche hujnia ... ;/

Opublikowano

powiem tak Vestalia=Hexalia ;p

zagram może nie padnie po 2 dniach ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

nie żebym bawił się w moda czy coś ale cytat z regulaminu :

"14.Należy podać przybliżony termin startu serwera [poślizg max 7 dni]."

NJxbd4x.png

Opublikowano

nie żebym bawił się w moda czy coś ale cytat z regulaminu :

"14.Należy podać przybliżony termin startu serwera [poślizg max 7 dni]."

Pisze piątek na koloroffo ?

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

i ZNowu Gówno ze stajni X-King i Vestalia...

Kogo wy chcecie nabrać osły? ;x

"

Chcielibyśmy przedstawić wam jeden z najbardziej dopracowanych prywatnych serwerów Metin2." identyczny poczatek prezentacji ( z reszta ponad 90% także takie samo) jak na Vestalii...

Znowu serwer na 1 dzień??

LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZNOWU ZROBIĆ W KONIA!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Team Vestalia. Powodzenia jezeli ktos was sponsoruje.. Z gory mowie ze serwer padnie bo nie bedzie takich gowniarzy nikt sponsorowal. A w porownaniu do tego co wsadzilem w serwer to te pieniadze ktore zarobilem przez 1 dzien na vestalii to pestka. Gdyby byla taka mozliwosc bym je wam oddal bo pieniadze sa naprawde smieszne. Team tego serwera to nieogary.. wspomnicie moje slowa,. Tylko i wylacznie przez ich postawe vestalia padla a nie z mojej winy. Tyle z mojej strony.

terrorbanner.jpg
Opublikowano

i ZNowu Gówno ze stajni X-King i Vestalia...

Kogo wy chcecie nabrać osły? ;x

"

Chcielibyśmy przedstawić wam jeden z najbardziej dopracowanych prywatnych serwerów Metin2." identyczny poczatek prezentacji ( z reszta ponad 90% także takie samo) jak na Vestalii...

Znowu serwer na 1 dzień??

Może wytłumacz nam o co chodzi?

Nie wiem czy te serwery co wymieniłeś były na jeden dzień bo krótko mówiąc nie znam ich.

Team Vestalia. Powodzenia jezeli ktos was sponsoruje.. Z gory mowie ze serwer padnie bo nie bedzie takich gowniarzy nikt sponsorowal. A w porownaniu do tego co wsadzilem w serwer to te pieniadze ktore zarobilem przez 1 dzien na vestalii to pestka. Gdyby byla taka mozliwosc bym je wam oddal bo pieniadze sa naprawde smieszne. Team tego serwera to nieogary.. wspomnicie moje slowa,. Tylko i wylacznie przez ich postawe vestalia padla a nie z mojej winy. Tyle z mojej strony.

Team Vestalia? Nie rozumiem nie pomyliłeś tematów z serwerami?

Opublikowano

ZNOWU POGRACIE NIECAŁY DZIEŃ I BĘDZIE PŁACZ NA MPC!!!! ŻEBY NIE BYŁO ŻE NIE OSTRZEGAŁEM!

Ja tam liczę że w końcu coś wypali ;d bo to niemozliwe zeby ponad 10 serwerow z rzędu sie zjebalo na starcie przez miesiąc

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

a tu macie dowodzik z nieusunietej prezentacji x-king na priv-metin2 ;**

Łyso wam konie???

Indentyczny opis prosze bardzo : http://imageshack.us...2/15692665.jpg/

dalej będziesz ściemniał że nie znasz Team`u z X-king i Vestalia? buhahhahaha

Ale co w tym złego ??. Sry wytłumacz mi bo nierozumiem . . .

Opublikowano

To nie jest moj serwer. WhoAmI jezeli myslisz ze ludzie sa tacy glupi ze wystarczy ze zmienicie nicki na mpc i zmienicie nazwe serwera to nikt nie skmini sie ze to wy(x-king) i kolejny nie wypal^^?Nawet strony nie zmieniliscie.. A jezeli okaze sie ze nie odkupiliscie praw do niej to bedziecie mieli jeszcze klopoty ;] zaden sponsor z wami nie ujedzie. Jezeli zaden z was nie ogarna sobie dobrej pracy to nie daje wam zadnych szans na dalszy rozwoj w kierunku dedyka metin2 =) Powodzenia dla sponsora i dobra rada...- Wpierw ich poznaj zanim nawiazujesz wspolprace.. nie popelniaj tego bledu co ja.

Ten serwer padnie napewno :> <33

terrorbanner.jpg
Opublikowano

Ale co w tym złego ??. Sry wytłumacz mi bo nierozumiem . . .

to złego ze to juz 3 bądź 4 ich serwer który nie wytrwał nawet 24 godzin

Opublikowano

To nie jest moj serwer. WhoAmI jezeli myslisz ze ludzie sa tacy glupi ze wystarczy ze zmienicie nicki na mpc i zmienicie nazwe serwera to nikt nie skmini sie ze to wy(x-king) i kolejny nie wypal^^?Nawet strony nie zmieniliscie.. A jezeli okaze sie ze nie odkupiliscie praw do niej to bedziecie mieli jeszcze klopoty ;] zaden sponsor z wami nie ujedzie. Jezeli zaden z was nie ogarna sobie dobrej pracy to nie daje wam zadnych szans na dalszy rozwoj w kierunku dedyka metin2 =) Powodzenia dla sponsora i dobra rada...- Wpierw ich poznaj zanim nawiazujesz wspolprace.. nie popelniaj tego bledu co ja.

Ten serwer padnie napewno :> <33

Nie rozumiem strona została zakupiona od użytkownika WhoAmI.

Opublikowano

Nie rozumiem strona została zakupiona od użytkownika WhoAmI.

Strona nie jest wlasnoscia WhoAmI . Prawa do strony są zastrzezone ;] I sie nie zgrywaj.. bo wiem ze to wy... tj. Gimbus & WhoAmI ;] Jezeli strona nie zniknie z waszej domeny to bedziecie mieli problemy. Wlasciciel wlasnie zostal poinforowany pare minut temu ;]

Hexalia- nastepny nie wypal.. team nie ogary na dodatek zlodzieje.

terrorbanner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...