Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]World Of Tanks - Wyraź Swoją opinie

Slawolologg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnosząc do tego co powiedział mój przedmówca premka stanowaczo za droga!Ale spójrzmy na to z innej strony gra jest cały czas w trakcie tworzenia ... dodają coś co chwilę zmnieniają nie ma też nowej fizyki na którą bez wątpienia bardzo wyczekujemy :)... tak więc myślę że ceny spadną za jakiś czas jak już zrobią wiekszość prac :) (na to są przecież potrzebne pięniądze)... ocena gry na dzień dzisiejszy 3/5 dlatego że matchmaker trzeba dopracować i w niektórych czołgach są niższe parametry niż w ich odpowiednikach np. tiger ma zaniżony maks speed w grze wynosi 30 km/h w internecie znalazlem ze tiger 1 przy mocy 700 km osiągał max speed po drodze 38km/h a w grze jest nawet dostepny silnik o wyższej mocy 870 km dla tiger :) tak więc dużo pracy przed nimi albo T-34-85 w grze ma 45 mm pancerza na przodzie w realu 90 mm >.<.

To wszystko o de mnie zachęcam do gry :) mój nick w grze 2pacmg42.

• 1 rok później...
Opublikowano

JA UWAŻAM ŻE JEST WPROST ODWROTNIE , BARDZO SŁABA. TE REKLAMY A REALIA TEJ GRY TO DWA ODWROTNE BIEGUNY.GRAŁEM JAKIEŚ Z DZIESIĘĆ LAT TEMU W GRĘ Z PŁYTKI , NIE MAM PEWNOŚCI ALE CHYBA TYTUŁ BRZMIAŁ STALINGRAD,POWOZIŁO SIĘ TAM MIĘDZY INNYMI T-34 ALE ONA BIJE NA GŁOWĘ WORLD DON TANK .RAZ ŻE MIAŁEŚ W RÓŻNYCH PRZYBLIŻENIACH CZOŁG ,DWA KAMERY ŁAPAŁY OBRAZ JAK CI BYŁO WYGODNIEJ Z GÓRY Z ZA CZOŁGU Z GÓRY PROWIL ALBO Z PRZED CZOŁGU ALBO Z RÓŻNYCH SKOSÓW .NATOMIAST Z WEWNĄTRZ POJAZDU TO ZALEŻY NA JAKIE MIEJSCE SIĘ PRZESIADŁEŚ TO TYMI URZĄDZENIAMI RZĄDZIŁEŚ NP;JAK MIEJSCE KIEROWCY TO MIAŁEŚ TE DWA DRĄŻKI NPRZED SOBĄ PLUŚ PODNOGAMI DZWIGNIE I KIEROWAŁEŚ CZOŁGIEM MAJĄC WIDOK TYLKO PRZEZ PATRZAŁKI Z WŁAZU KIEROWCY .JAK BYŁEŚ DOWÓDCĄ DO WIADOMO PRZEZ PERYSKOP PLU NASŁUCH RADIOWY GDZIE SĄ INNE POJAZDY I CO SIĘ AKTUALNIE DZIEJE PLUS TWOJE KOMENDY CZYLI TYP POCISKU JAKI CEL I TAK DALEJ POPROSTU PEŁEN REAL A TU DLA MIE ŻENADA NIEWIELE WYŻSZY POZIOM OD DAWNYCH GIEREK DO TELEWIZORA.BO JAK NP;MOŻE BYĆ ŻE RAZ MASZ CZOŁG PRZED SOBĄ ,A ZA CHWLE ROZPŁYNIĘ SIĘ JAK DUCH A JESZCZE CHWILĘ PÓŻNIEJ JEST Z TYŁU CIEBIE I TO SIĘ DZIEJE NA OTWARTEJ PRZESTRZENI ALBO GRA SIĘ ROZPOCZYNA PATRZYSZ I NIE WIERZYSZ BO JESTEŚ OTOCZONY PRZEZ CZTERY NIEPRZYJACIELSKIE CZOŁGI KTÓRE NAPARZAJĄ W CIEBIE ILE WŁEZIE NO JA SIĘ PYTAM O CO TU CHODZI ?! ALBO ŁADUJESZ Z DUŻEGO KALIBRU W LEKKI MAŁY CZOŁG WRAZ Z TRZEMA INNYMI Z BLISKA I JEMU PRAWIE NIC ZA TO ON NASZE TRZY SAM TĄ MAŁĄ LEKKĄ ARMATKĄ ROZWALA I ODJEŻDŻA ALBO CZOŁG SPADA Z WYSOKIEGO SKALNEGO URWISKA I NIC MU NIE JEST ALBO TE CZERWONE OBRYSY ZA KRZAKÓW CZY PODŚWIETLENIACZY TEŻ TA MAPA PO CO TO ? TO WSZYSTKO NIERAZ TYLKO W BŁĄD WPROWADZA BO NA MAPIE NIERAZ NIE POKAZUJE OBCEGO CZOŁGU ANI NIGDZIE W TERENIE NIE MA ŚLADU PO NIM A ON NAGLE NIE WIADOMO Z KĄD SIĘ WEŻMIE Z TYŁU CIEBIE I NAPARZA . GRA KOMPLETNIE ODERWANA JEST OD REALIZMU A DO TEJ O KTÓREJ WCZEŚNIEJ PISAŁEM TO JEJ JESZCZE Z PIĘĆ LAT BADAŃ BRAKUJE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW I GRACZY FANÓW JAK I ZAWIEDZIONYCH TĄ GRĄ-A MOŻĘ POPROSTU BUBLEM .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...