Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ukrasc Konto

wegorz70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam nie kradne komus kont... rozumiem grać na chetach bo nikomu nic nie robisz tym ze sobie na nich pykasz alekrasc konta udcziwych graczy... sry za bledy jestem dysgrafem dyslektykiem imbecylem

76561198090890807.png

Opublikowano

leci 1*. ten poradnik, jest skopiowany z pewnego forum, którego adresu nie podam, bo zleci się mnóstwo dzieci. tam jest zatytuowany - złodziej kont. ^^. następnym razem nie oszukuj, albo chociaż nie pisz, że Twój. Ozzy? :>

19481.png
Opublikowano

Ogólnie dla mnie autor tego tematu powinien zostać zbanowany 4ever.

Dlaczego?

Ponieważ przez takich ludzi psujecie grę innym osobom.

Chyba kapujecie n4py

maybenow.png

Opublikowano
Dobre

tylko, ze w jeden dzien zrobie dobrego keylogera w delphi, i 75% userow tego forum.

Kolego wez mi tu kurwa nie kozacz z Delphi bo z "klockow" kazdy umie budowac ;] lepiej wez cie za jezyk C

Opublikowano

słyszeliście o zawodowym cheateringu? nie a to wam tylko powiem ze kradzenie kont jedna z form cheateringu bo ułatwia gre i mozna na niej zarobic to wtedy jest juz zawodowy cheatering przynajmniej ja mam takie zdanie jezeli ktoś uważa że dostałem udaru słonecznego to niech to zachowa dla siebie pozdro

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano
Za taki temat powinien być BAN

Ziomek czemu niby kolega poto dal bys sie nacieszyl jakims kontem ktore ukradniesz lub przechwicisz ... iwec niepisz taki glupot

Opublikowano

Dam rade, jeśli chcecie żeby to zadziałąło, to zbindujcie to z np. multihackiem 5.0 i pytajcie się nobków czy chcą "zuper ekstra chaka dla pro plejeruw" spytajcie się jakiego mają antyvira, jak mają jednego z tych co wykrywają to powiedźcie żeby wyłącyzli bo hack "łamie zabezpieczenia gry metodą burte force(hahahah)i wykryje wirusa" powiedzcie jeszcze że muszą uruchomić go przed zalogowaniem się na konto żeby się skompilował(żeby nie szczaili tylko, możecie powiedzieć nawet chuj ci w dupe po hiszpańsku a noobek pomyśli że coś ciekawego) i macie passy, i rada kradnijcie konta po okresie powiedzmy miesiąca, i dajcie mu rade jak szybko zarobić xD

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Acha i najprawdopodobniej keylogger wysyła dane na e-mail po restarcie kompa albo co 24 godziny, i nie myslcie że to będzie czyściutko id i hasło, bo będą to rozmowy na gg (albo sex czat xD) itp. więc każdego maila będziecie musieli przeszperać.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

AAAAAAAAAAAAAAAAAA

jebane dziecko cybucha , zaśmieca forum keylogerami i to od cybucha

close topic

@Edit

Kogo to obchodzi ? to dział do cheatów więc nie piszcie żeby dla niego dac bana ponieważ to on jeden tu szanuje regulamin.

wiesz może to jest dział do cheatów ale nie do wymieniania się keylogerami (zwłaszcza od cybucha)

Szanuje reg ?? dając wirusy , keylogery itp. ?

DZIWNA SPRAWA >.>

Opublikowano

@up

Bardzo śmieszne ...

Jak już napisałem,to jest MPC Forum,piszesz,patrzysz i to wszystko na MPC forum.Mpc czyli Multi Player Cheats a cheaty to hacki (tagże konta) -.- pomyśl,a jak ci się nie podoba to spier du ^ ^

@Edit

O ile pamiętam podał gościu jak zrobic keyloggera,a jescze chyba nie widzieliśmy żeby ktoś potwierdził że działa -.-.A jak potwierdzi to niech zrobi Print Screena i se to lookniemy ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@Up

po 1 słownik nie gryzie o ile cię na niego stać

po 2 nie wiesz , że właśnie o to chodzi? dają c niby hacka "który robi keylogera" a tu co?? zywkły keyloger -,-

po 3 kiedyś na YT dodał to cybuch ściągnąłem to i wiem co jest ... jeszcze stary link "by cybuch"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...