Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Aktualizacja 7.3 już pod koniec kwietnia!

love98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WEEEE! Nie mogę się doczekać tego patcha, będę mial 2 nowe czołgi, te które mi sie nie podobają sprzedam i kupie S-51 z 203mm, które poświęciłem dla IS-3 :)

Bywalec
Opublikowano

WEEEE! Nie mogę się doczekać tego patcha, będę mial 2 nowe czołgi, te które mi sie nie podobają sprzedam i kupie S-51 z 203mm, które poświęciłem dla IS-3 :)

Skąd wiesz, może Ci się spodobają aż żal będzie je sprzedawać.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Mam S-51 i aż takiego szału nie ma jakiego się spodziewałem i przypominam, że mamy początek maja, a aktualizacji dalej nie ma

Bywalec
Opublikowano

Patch ma podobno wyjść już w najbliższy poniedziałek.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

7.2 wprowadzili z miesięcznym opóźnieniem, a my tu już mamy 2 beta testy, więc cierpliwości. Może zechcą jeszcze 3 beta testy zrobić tak jak w poprzenim patchu. ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

W patchu 7.3 kw zniknie i zostanie rozbity. KW to najlepszy czołg 5 tieru którym najlepiej się zarabia. Jaki teraz czołg do zarabiania kasy będzie po wprowadzeniu patch 7.3 ? Bo wątpię, że KW-1 będzie się nadawał :).

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Znalazłem wypowiedź z środy przez RU serwer, który już ma ten patch wprowadzony :) :

Well, you can count. Tomorrow we will be releaseing the update on RU. Due to some technical reasons (update size, amount of servers on RU side), we won't be able to release 7.3 on NA and EU the same day.

Also we do not like to release updates on Friday, since there won't be anybody the next day to fix issues, if any, And few people will be able to monitor the work of the game server.

So 7.3 will be released on NA next week. Most probably, in the first part.

Choć, że mówi o US serwer to i tak daje nam nadzieje kiedy wyjdzie serwer EU. :)

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...