Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EcresiAMT2 [Dedyk]

Hearcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lag goni laga ......

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

81661491.jpg

Proszę bardzo zachowanie na poziomie GM'a który ogarnia sytuacje na serwerze. Zachowanie żałosne, organizacja beznadziejna ... a dzisiejsze newsy na temat tego że warto grać w Shinsoo bo tam GM'owie sobie grają na prywatnych kontach po cichaczu to już w ogóle fenomen.

Co do zachowania ... jeśli serwer nie jest zdolny do staru to po jaką cholerę zostaje wprowadzony w faze startu gdzie niektórzy ludzie załadowali w is i nagle co ? Pierw moje drogie dzieci powinniście jakieś beta testy zrobić wiadomo... po starcie też może coś wyjść jak to jest na ogól ale bez przesady.... to jest jakaś komedia co wy odpierdzielacie.

Czy już nie ma dobrych serwerów metina ?

Bez poważania

Dlaczego zamazałeś to co pisałeś? Coś do ukrycia masz?

Co do lagów to jedynie wina ze firewall padł . Zrobi się konserwacje i bd ok.

6990520066.gif~ Heartless ~6990520066.gif

Official Game Master on this serwer :

13535281c1.jpg

334d969326.jpg

1fa1a475af.jpg

0ba73adb34.jpg

240feac252.jpg

Poszukuje bezpłatnego grafika na forum.

Opublikowano

Po pierwsze nie mam nic do ukrycia a zamazane zostały standardowe treści na białym czacie a wszystko co się działo na ogólnym zostało pokazane na ss.

Co do treści tego że zależy mi na tym serwerze odpowiedź jest krótka NIE, nie problem sobie coś innego znaleźć a grać na serwerze w którym rządzą dzieciaczki którym ponoszą emocje to podziekuję ja i pare innych osób.

Piszesz czy bym się nie wkurzył hmm widać że nie jesteś chłopcze ogarnięty, bo gdybyś był potrafiłbyś emocje oddzielić od zajęć myślisz że na innych serwerach nie mają takich problemów ? I jakoś nie widziałem żeby GM' rzucał " kurwami " na prawo i lewo.

Po za tym nie jesteśmy kolegami więc do mnie tak nie pisz, forum mpc jest po to aby udzielać indywidualnej oceny na dany serwer. Aa.. rozumiem najlepiej gdybym napisał same superlatywy ?

Bez komentarza

Opublikowano

Po pierwsze nie mam nic do ukrycia a zamazane zostały standardowe treści na białym czacie a wszystko co się działo na ogólnym zostało pokazane na ss.

Co do treści tego że zależy mi na tym serwerze odpowiedź jest krótka NIE, nie problem sobie coś innego znaleźć a grać na serwerze w którym rządzą dzieciaczki którym ponoszą emocje to podziekuję ja i pare innych osób.

Piszesz czy bym się nie wkurzył hmm widać że nie jesteś chłopcze ogarnięty, bo gdybyś był potrafiłbyś emocje oddzielić od zajęć myślisz że na innych serwerach nie mają takich problemów ? I jakoś nie widziałem żeby GM' rzucał " kurwami " na prawo i lewo.

Po za tym nie jesteśmy kolegami więc do mnie tak nie pisz, forum mpc jest po to aby udzielać indywidualnej oceny na dany serwer. Aa.. rozumiem najlepiej gdybym napisał same superlatywy ?

Bez komentarza

To po co tu jeszcze jesteś? Znajdź se inny server , a nie spamuj tutaj.

Opublikowano

To po co tu jeszcze jesteś? Znajdź se inny server , a nie spamuj tutaj.

Pewnie jeszcze tego w podstawówce nie przerabiałeś to nie spam tylko dyskusja.

Opublikowano

Deco nie ogarniesz tych lagow to bedzie tu max 15 osob

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Cofka do wczoraj godz. 23.01- niektóre osoby potraciły bronie,kase.Dla mnie najlepsze rozwiązanie i nie marudzić.A co do lagów to ja nie wiem dlaczego one nadal są ;f ale raczej problem będzie rozwiązany,ja wierze w ten team ;D

Opublikowano

Up ja tez wierze team bo serwer kozacki

Eleris.pl

Opublikowano

Serwer Już On ( Mały Problem Z Logowaniem ) W Ramach Rekompensaty Są Dane Raty Exp 400 % , Drop / yang 100 %

ZAPRASZAMY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...