Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EcresiAMT2 [Dedyk]

Hearcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać po wpisach serwer stoi od 3 dni mało ludzi teraz jest 48 online jak na hard serwer jest to troche za mało chyba był za słabo zareklamowany , albo jest tak zbugowany bo widzę że skrzą się ludzie na nie które rzeczy . Zobacze jutro

837371446280124127260.png
  • Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko Serw

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Coś w plikach namieszane, reinstal metka.

Zmien clienta.

Nic to nie daje non stop to samo

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Bo to jest właśnie głupota ludzka. Widzi, że mało osób to powie ,,a pier**** nie gram" , zamiast wejść i zwiększyć tą liczbę.

Opublikowano

Heh serwer jest super . bardzo i jeszcze jest Deco którego bardzo lubię . co wy wgl od niego chcecie ? . Robi to co może nie jego wina że mu servy padają ale próbuje . ;pp . to tyle z mojej strony . Zapraszam do żółtych nick , Psychol0

Opublikowano

niewiem , pewnie coś robią . Przed chwilą pisało ze on 9osób a teraz 0 . Ja sie logowałem ale przy wyborze postaci wywalalo do okna logowania ;/

Opublikowano

rozmowazgmd.jpg

Sądzę że GM z którym to pisałem nie ma nic przeciwko że dodaję tutaj ten screen bo w końcu było to do

wglądu każdego gracza który był na serwie. Rozmowa z czatu ogólnego. Nic tutaj nie będę komentował,

komentarze zostawiam wam.

HBV27j.png

Opublikowano

Taki problem że muszę chodzić w eq na 1lv w dodatku wszystko +5 bo nigdzie bodzi nie ma a kowal pali cały czas, zresztą bodzie tak samo.

Zakładając że miałbym kupować te bodzie w is (a nie będę) to musiałbym bank okraść. Na zrobienie jednego itemka na +9 potrzeba jakieś (minimum) 30 bodzi więc rachunek jest prosty. 30x4zł = 120zł na głupi JEDEN itemek. Bodzie w ogóle nie dropią, zresztą jak ktoś ma ten 30lv to nie są mu potrzebne no ale jak tu expić nawet mentalem jak deffa ma się w granicach 560 bo eq na 0lv...

HBV27j.png

Opublikowano

Download Off.

Działa downoload.

To gdzie on dropi te bodzie? No słucham.

Sam sprawdź ; ] .

On też szukał najlepszego miejsca na drop bodzi a ja Ci tera tak Hop Siu mam powiedzieć gdzie? .

55870180794822757523.png
Opublikowano

Bo pieprzysz głupoty i tyle człowieku. Nie wiesz i teraz nie masz co powiedzieć.

Dropiłem wszędzie (włącznie z dt) i gówno z tego jest, bodzie nie dropią i tyle.

Udowodnij mi że dropią Ci 3 bodzie na 15min.

HBV27j.png

Opublikowano

Bo pieprzysz głupoty i tyle człowieku. Nie wiesz i teraz nie masz co powiedzieć.

Dropiłem wszędzie (włącznie z dt) i gówno z tego jest, bodzie nie dropią i tyle.

Udowodnij mi że dropią Ci 3 bodzie na 15min.

Słuchaj możesz wierzyć ale nie musisz; ] . Rozumiem , że ty wolisz wbijać lvl miejąc skille G1 i eq 1 lvl +6 Ale ja taki nie jestem . Zostaje na jakimś lvl dropie ulepszacze/bodzie

i se ulepszam eq.. ;] A jeżeli tobie się nie chce ( Tak tak "Udowodnij mi " ) nie udowodnie Ci ponieważ nie mam jak ;* . Bo jak byś czytał inteligencie mój kolega je dropi nie ja.

A tera Mrauuu Kotuś ;0

55870180794822757523.png
Opublikowano

Taki problem że muszę chodzić w eq na 1lv w dodatku wszystko +5 bo nigdzie bodzi nie ma a kowal pali cały czas, zresztą bodzie tak samo.

Zakładając że miałbym kupować te bodzie w is (a nie będę) to musiałbym bank okraść. Na zrobienie jednego itemka na +9 potrzeba jakieś (minimum) 30 bodzi więc rachunek jest prosty. 30x4zł = 120zł na głupi JEDEN itemek. Bodzie w ogóle nie dropią, zresztą jak ktoś ma ten 30lv to nie są mu potrzebne no ale jak tu expić nawet mentalem jak deffa ma się w granicach 560 bo eq na 0lv...

Co ty dupczysz? Bodzie dropia specialnie je dodawalem:)

Btw. Serwer juz dziala

ban.gif

Opublikowano

Słuchaj możesz wierzyć ale nie musisz; ] . Rozumiem , że ty wolisz wbijać lvl miejąc skille G1 i eq 1 lvl +6 Ale ja taki nie jestem . Zostaje na jakimś lvl dropie ulepszacze/bodzie

i se ulepszam eq.. ;] A jeżeli tobie się nie chce ( Tak tak "Udowodnij mi " ) nie udowodnie Ci ponieważ nie mam jak ;* . Bo jak byś czytał inteligencie mój kolega je dropi nie ja.

A tera Mrauuu Kotuś ;0

no to ja już Cię nie rozumiem napisałeś "dropie ulepszacze/bodzie" a zaraz napisałeś "mój kolega je dropi nie ja".

Zastanów się. Udowodnij mi że Twój kolega dropi 3 bodzie w 15min.

HBV27j.png

Opublikowano

no to ja już Cię nie rozumiem napisałeś "dropie ulepszacze/bodzie" a zaraz napisałeś "mój kolega je dropi nie ja".

Zastanów się. Udowodnij mi że Twój kolega dropi 3 bodzie w 15min.

Grzesiu, dropią bodzie, bo na poczatku na psach dropłem 2 x w 5 min, nie wiem czy mam farta czy tak dropią, zią.

nie regulaminowa sygna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...