Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestes za malo inteligentny zeby to pojac o co chodzi, wiec nie "czestuj" nas swoim poziomem IQ jak cie prosze...

buraczku jak skończysz gimnazjum to wtedy możesz mi napisać na pw, teraz przeczytałem wszystkie tematy na temat tego "złodziejstwa Fallowa" więc zadaje tylko pytanko czy na 100% będzie serwer o 20 i czy będzie to samo co na prezce czy zupełnie coś innego na "nowo" bo to co jest tutaj na prezce bardzo mi się spodobało, teraz tak widzę, że Mystiqe.eu nie wyjdzie, więc przenosimy się all na ten co King piszę.

Odpisz na moje pytanie..

sygna.png

Opublikowano

buraczku jak skończysz gimnazjum to wtedy możesz mi napisać na pw, teraz przeczytałem wszystkie tematy na temat tego "złodziejstwa Fallowa" więc zadaje tylko pytanko czy na 100% będzie serwer o 20 i czy będzie to samo co na prezce czy zupełnie coś innego na "nowo" bo to co jest tutaj na prezce bardzo mi się spodobało, teraz tak widzę, że Mystiqe.eu nie wyjdzie, więc przenosimy się all na ten co King piszę.

Odpisz na moje pytanie..

brawooooooooo!!!!

Opublikowano

@Up

Ty tępy ośle, jakbyś ruszył dupe i poczytał 2str wstecz to byś wiedział !

o kim tak mowisz??

Zapraszam na Mój Profi

89256711266019901106.png

Zarejestruj Się i Bądź Jak Najlepszy

Pomogłem?? Postaw +

:) a jak nie to bullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.png

Opublikowano

O 16 miał być serwer Fallowa [Fallow- złodziej plików i oszust].

Nasz serwer czyli serwer Kinga startuję dzisiaj o 20, zapraszam wszystkich do gry!

Pozdrawiam all.

Opublikowano

Co cie tam likemike znowu swędzi ?? znow prowokujesz cepie do klotni?? zobaczymy jak twoja surka bm sie sprawdzi na przeciwko mojej tylko tam paly nie rob dla kinga zeby dostac eq z navi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

JAKBYS UMIAL CZYTAC BARANIE TO BYS WIEDZIAL CO JEST GRANE!

"baranie" to możesz mówic do swojej matki nie do mnie

wiem że Fallow to złodziej ja tylko chciałem powiedzieć ,że już ze startem ma problem.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...