Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, to Doss'ujemy Mystiqe.eu o 16:00:01s Zapraszam o 20 na Mystiqe.tk

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

na 16:00 mieliscie sie wyrobic.... kurde nudzą mnie już te nowe dedyki bo każdy nast dedyk to znowu niewypał z czasem...

Opublikowano

To wrescie o której start bo miał być 16

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

@UP

Pomyliłeś serwer

Mystiqe.Eu miał być o 16.00

Mystiqe.tk serwer King of Evil pędzie o 20:00

Strona jest prawie gotowa i gra też .

Trwają poprawki .

Opublikowano

Start, bedzie o 20 !.. A po 2 Kiedy bedzie Ts3?

Opublikowano

jeżeli to jest prezka mystiqe.eu to mystiqe.tk proszę o wypie****** z tego tematu bo robicie zbędny zamęt

sygna.png

Opublikowano

Elbrus Dobrze napisał dlatego zapraszam na mystiqe.tk Strona bd okolo za 1 h jak webmaster mowil

Opublikowano

jeżeli to jest prezka mystiqe.eu to mystiqe.tk proszę o wypie****** z tego tematu bo robicie zbędny zamęt

.eu jest kradziony serwer i to jest lipa , bo niedługo pewnie się przewróci ..

.tk jest w trakcie pracy o 20 dziś jest start .

Opublikowano

System ulepszeń broni dla wojownika jest fatalny bardzo słaby w porównaniu do systemu wachlarzy jak na taki serwer bronie są stare i marne , czego nie można powiedzieć o wachlarzach i łukach , mogli by się pokusić o coś lepszego.

Opublikowano

@Sparkyy, Krzysiek oraz Ad1x.. Słuchajcie. Pierwszym założycielem tego serwera był King Of Evil, rozpoczął on współpracę z niejakim Fallowem, Fallow oszukał Kinga, pozmieniał hasła do wszystkiego, i skradł pliki, zakłada on serwer, który wytrzyma maksymalnie 2 dni, o nazwie właśnie Mystiqe.eu, King niezbyt się tym zmartwił, i usunął mu db (Chyba, nie jestem pewien). I zakłada serwer pod nazwą Mystiqe.tk, mystiqe.eu to serwer złodzieja, który nic nie potrafi. Prawidłowym serwerem jest Mystiqe.tk.

Mam nadzieję że wystarczy.. Nie jestem pewien co do niektórych informacji, ale mniej więcej tak to było.

Pozdrawiam.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Jestes za malo inteligentny zeby to pojac o co chodzi, wiec nie "czestuj" nas swoim poziomem IQ jak cie prosze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...