Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MEUMCRAFT - [DEDYK][RL][NO-WL][NO-PREMIUM]

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jakich mało. Bardzo rozbudowane miasto, ogarnięta administracja siedząca na serwerze praktycznie 24/7. Polecam ten Serwer w szczególności dla tych którzy chcą pobawić się w prawdziwe życie, zakładać firmy, sklepy,skupy, posiadać własnąwioskę itd. wszystko co w prawdziwym życiu. Mogę to potwierdzić bo troszkę tam zabawiłem. Dla nowych graczy polecam wioske "Boncza PGR" panuje tam miła atmosfera, gracze są pomocni odpowiadają na każde pytanie ze strony innych nie ważne czy jest to Biedota/Rolnik/miastowy, kiedy mogą pomagają, a sołtys jest praktycznie zawsze (no-life)

Ocena serwera 11/10.

Gracz PGE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

prosze o dodanie do wl

albo niewiem usunięcie konta bo podczas logowania wyskakuje jakis błąd tak jagbym nie mial prawa do logowania <lol>

nick: Adam

Opublikowano

@refresh

prosze o dodanie do wl

albo niewiem usunięcie konta bo podczas logowania wyskakuje jakis błąd tak jagbym nie mial prawa do logowania <lol>

nick: Adam

Adam musisz sie ponownie zarejestrowac

Opublikowano

OMG, grasz w, w ,w ,w ,w NOSTALE ?!?!?!?!!?

Ok, proszę , o dodanie mnie na whitelist'e

Nick: Kapix147

Spox, ogarnięty jestem xD

ODGAPIŁEŚ MÓJ AVATAR!!! ARGHH....

PS. Już jest minecraft 1.2.5, trzeba zrobić update'a

Opublikowano

powiem tak szczeniaki które niby sa ogarniete hehh nie rozsmiejszajcie mnie. Wbiłem na server 3 dni temu, zrboilem dom kupilem dzialke, gdzie dzis wbilem na gre i widze okradli mi na dzialce kompletnie do zera wszystko. A dlaczego ? bo mod nie dal cuboida. No nic mysle i gram dalej , za 2 h pisze kolejny mod ze moj dom jest na sprzedaz bo nie dostalem do niego cuboida po 3 dniach gdzie jeszcze dzialke startowa na ktorej stoi dom dostalem od admina servera.

Robicie sobie z ludzi kompletnie jaja nie polecam tam grac bo jedynie co umieja ta zabrac, chciałem pokojowo sie dogadac to nie, dom na sprzedaz i koniec

Dodam ze lagi sa teraz nie do ogarniecia juz praktycznie.

A mod NickOver jest jedynie od szczekania.

Jeszcze raz nie polecam.

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

lagi są bo budujemy Aquaria Grande... wpisz sobie w google.pl to zobaczysz jak w RL to wygląda... a jak jedno piętro zaznacze i dam //stack 1 u i wkleja sie ponad 15k klockow gdzie na serwie 2 gb Ramowym jest 30 graczy to laguje...

w tym miechu wykupimy 4 gb ramu i będzie gites

Opublikowano

Mam pytanie czy fabryka to np. przetapianie kamienia w dużych ilościach i go sprzedawanie?

a firma to np. rozbieranie lub budowanie domów na zamówienie bo dostałem pytanie na serwerze czy firma i fabryka to to samo

odpowiedziałem że nie.

a ile kosztuje działka pod fabrykę a ile pod firmę?

Na serwie powinna być jakaś słynna budowla np. wieża Eiffla albo coś w tym rodzaju .

Opublikowano

Pod firmę wiem, że 80 tyś.

Ja nie polecam serwera, sołtysi w ogóle ich wiek nie przekracza 15 lat, pytam się jednego czy mi grzecznie powie gdzie jest sklep ? to on m.in nie powiedział tego wprost, ale zamienił "spierdalaj" na ładniejsze słowa.

Nikt nie chce pomagać, do tego dochodzą nie ogarnięci gracze, rozwydrzone dzieciaki, widzące czubek swojego nosa. Liżą dupe każdemu...

Opublikowano

Oj widze Good nie znasz zasad :)

Działka pod firme kosztuje ile ci wyznaczy admin . Dzialka pod firme musi przekraczać 4000m2 .

Nie zgodze sie też z tym że wiek soltysa nie przekracza 15lat, bo jak ja i tak mój zastępca PGE mamy po 16lat i jestem pewien że nikt z nas sie tak do cb nie odezwał . Sklep jest na linii 1 przystanek 3 , wszystko można zobaczyć jak w tym temacie tak i na forum serwera. Oczywiście zapraszam wszystkich do mojej wioski , BonczaPGR gdy już uzbierają 5.000 na zakup działki u mnie

Pozdrawiam, RadiatoR :)

P.S Razem z RiPul'em budujemy budynek który będzie reklamą serwera, więcej info będzie wkrótce

radiator0.jpg

Opublikowano

GOOD podaj swój nick, nie wiem kto ciętak traktował ale napweno nie na tym serwerze bo odrazu ktoś z modów by zareagował. Ty chyba jesteś przeciw temu serwerowi bo admin nie chciał ci itemów dać, diaxy są bardzo tanie i niebyło jak oszukiwać żeby się wzbogacić. Poza tym gracze nie wybierają sobie kogoś kumu nie pomagają napewno musiałeś sobie na to zapracować bo co ja jestem na serwerze to gracze pomagają sobie oczywiście są kłutnie ale bardzo rzadko i szybko się rozwiązują. Nie mów że sołtysi mają poniżej 15 lat bo tak nie jest, a jeśli już to niekażdy może zostać sołtysem muszą się zgodzić z tym gracze więc taki gówniarz jak ty co pewnie każdemu dokuczał napewno by nim nie został. Było kilku takich graczy jak ty i już niegrają bo gracze byli tak na nich wkurzeni że ci gracze nie mieli życia na tym serwerz. Pozatym Serwer jest poprostu SUPER

Zastępca sołtysa PGE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

budynek który robimy to Aquaria Grande Hotel... podał bym link na planetminecraft gdzie jest aktualizowany z dnia na dzień projekt który robimy (mój profil na planetminecraft to RiPul, może jakoś znajdziecie) więcej info wkrótce.

Opublikowano

Nadal nikt mi nie wytłumaczył czym się różni firma od fabryki .

P.S. RiPul winda się popsuła w mieszkaniu dla miastowych w 1 bloku

Opublikowano

to mogę mieć np. firmę do wykańczania wnętrz tak bo pisałeś mi na serverze że firmy będą sprzedawały surowce na giełdzie.

wlasnie tego nie rozumiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...