Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EcresiaMT2 [Dedyk]

Technik !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logowanie Online Channel1 Online Channel2 Online Channel3 Offline Channel4 Offline Graczy Online: 6

Proszę was :< Wbijajcie! Naprawde świetny serwer Metin2Mod nie działa. Deco dobrze go zabezpieczył 0 lagów nie kicka , bugi praktycznie nie ma ale jak się jakiś znajdzie odrazu jest naprawiany!

55870180794822757523.png
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierścionek Zaręczynowy został dodany do ItemShop , jest on w kategorii[b] Małżeństwo[/b] i jest za darmo

Niestety nie działa. Wyświetla się, że nie mam wystarczającej liczby tych monet.

Up. Raport.

Opublikowano

Kiinow

Znowu się zapędziłeś chłopcze, mam przypomnieć twój płacz na Erdianie bachorze?

Co do serwera, przestałem tutaj grać ponieważ nie będę grać sam ze sobą. Taki serwer potrzebuje co najmniej 200 graczy a nie 10-40 jak jest aktualnie.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Admin serwer swietny przypomina mi poczatki metina . Ale co do jego stanu technicznego mam wiele zastrzeżeń. Laguje sie ciagle wywala, zwerbujcie kogoś kto da rade to naprawic a mowie wam ludzi bedzie 1000+

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...