Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EcresiaMT2 [Dedyk]

Technik !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa narzekacie na każdy serwer, to czego wy chcecie ?

Prawdę mówiąc jest to najlepszy serwer od ostatniego miesiąca !

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka 9/10 ładne kolory... Lecz team troche sie komponuje w tło i go nie widac ale tak jest ok.

Polecam!!! I like Hard!

Macie dowody na Deco016? Dodajcie je tu... Wystarczy ze ktos pusci jakas plote a wy jak te "nooby" wierzycie...

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Zwykle narzekam na oczojebne prezentacje ale tu jest na maxa odwrotnie mało co można rozczytać ;

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

I znowu nie da sie wbić na modzie ;p

No to znowu bedzie 20+ osob online ;d

zrób ktoś launchera do 5 mb

-rooty

-locale

-ikonka

Proszę ;d

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Deco dodaj '' Odbuguj Postać'' bo mi sie postac w red i v1 buguje nie da rady nic po 5/10 sec loga

mnie.

I także czekam na launchera do 5mb

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Up. Co drugi post w tym temacie jest twój. I ciągle o ten launcher spamujesz. Właśnie chodzi o to żeby nie było cheaterów . Serwer bardzo fajny. Do tej pory zauważyłem może jeden mały bug który już został naprawiony. Także polecam !

Opublikowano

prezentacja do kosza ze tak powiem moim zdaniem

Do kosza to jedynie twoj post sie nadaje.

Deco dodaj '' Odbuguj Postać'' bo mi sie postac w red i v1 buguje nie da rady nic po 5/10 sec loga

mnie.

I także czekam na launchera do 5mb

Te odbugowanie postaci zostanie dodane.

ban.gif

Opublikowano

Można prosić o 2plik z klienta root i locale. Chcę zagrać ale niestety mam problemy z netem i prędkość pobierania wynosi max. 30-50kb/s więc nie mam zamiaru pobierać całego klienta. Z góry dzięki.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Mnie dziwi tylko jedno. Jest to jeden z najlepszych, najstabilniejszych i bez problemowych serwerów który wyszedł w tym miesiącu, a mimo to gra tak mało osób. I to jest właśnie żałosne, bo większość graczy woli grać na 4funach. Nie wiem co oni widzą w tych serwerach. Zero sensu z gry. Tutaj przynajmniej można pokazać kto potrafi grać i coś ciekawego zobaczyć czy też osiągnąć. Serwer jest naprawdę bez bugów, lagów i widać, że Team chce mieć dużą liczbę graczy, pomagać im, ulepszać grę i atmosferę.

BARDZO POLECAM! Gra się bardzo przyjemnie. Na początku jet łatwo ale później zaczynają się schody. Zapraszajcie znajomych, pomóżcie w reklamie i niech gra tutaj 1000 osób!. Pozdrawiam SySy.

Opublikowano

Badziewie to jesteś Ty. Pewnie nawet nie wszedłeś a oceniasz. Boże co za ludzie..

Nawet nie trzeba wchodzić widać to po prezce że syf ;]

Opublikowano

i to właśnie świadczy, że jesteś idiotą..

No może ty nim jesteś to nie znaczy że inni też i liżesz dupe adminom nie bój się i tak nie dostaniesz GM-a

Opublikowano

No może ty nim jesteś to nie znaczy że inni też i liżesz dupe adminom nie bój się i tak nie dostaniesz GM-a

Posłuchaj małolacie . Ten temat nie jest do kłótni tylko o dyskusji i ocenie serwera ... Chcesz se porozmawiac z rayqi to wez jego gg i gadajcie .

Pozdrawiam Boluś .

55870180794822757523.png
Opublikowano

Posłuchaj małolacie . Ten temat nie jest do kłótni tylko o dyskusji i ocenie serwera ... Chcesz se porozmawiac z rayqi to wez jego gg i gadajcie .

Pozdrawiam Boluś .

Daj mi jego gg bo ja nie mam i chętnie mu wytłumacze jak sie robi dzieci a jak jestem mało latem to zapraszam na ts 188.165.154.159:6340 i zara się gnoju przekonamy kto jest dzieckiem

Opublikowano

To , że masz głos 20 + latka to nie znaczy , że jesteś dorosły ośle =) .

No właśnie jak mam 20 lat+ to raczej jestem dorosły ośle ;]

Opublikowano

No właśnie jak mam 20 lat+ to raczej jestem dorosły ośle ;]

ja pierdole ..no idiota ;D moze i masz te 20+ lat ale zachowujesz sie jak bachor wiec koles Cie ocenil i nazwal "dzieckiem" to takie trudne?ja mam 19 lat i jestem dzieckiem....dla rodzicow zawsze bedziesz dzieckiem nawet w wieku 30lat;] mysl a pozniej sie podniecaj swoim wiekiemO_O

remii.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...