Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Service ] Waypoints//scripts ! Elf Bot !

Spevil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy posiada ktos waypoint na of bez warlordow? najelpiej zeby zbieral halbredy i jak 50cap lub mniej leci do shopu sprzedac halbredy uzupelnic poty, wplacic kase do banku z gory dzieki :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

posiada moze ktos wpt na raty na rooku?

ja posiadam jeden ale on jak daje opcje follow waypoints tylko chodzi za wpt a nie bije potworkow.. wie ktos jak to naprawic?

Opublikowano
Potrzebuje skrypta na uciekanie do dp w ab z trollii jesli zaatakuje pk:)

Trolle AB + open doors +depositer + run to dp if pk attack

Opublikowano
Trolle AB + open doors +depositer + run to dp if pk attack

to jak Spevil dasz rade coś sklecić? bo ja potrzebuje takiego samego... :)

Opublikowano

Spevil.. da radę skrypta na skilowanie na slimach, tak aby bot sam zaznaczał summony nie bijąc matki? wiem, że potrzeba jakiś hotkey + dobrze ustawić w targetingu, ale nie wiem jak. ;s strasznie byłbym wdzięczny gdybyś mi pomógł.

Opublikowano
Spevil.. da radę skrypta na skilowanie na slimach, tak aby bot sam zaznaczał summony nie bijąc matki? wiem, że potrzeba jakiś hotkey + dobrze ustawić w targetingu, ale nie wiem jak. ;s strasznie byłbym wdzięczny gdybyś mi pomógł.

Daj follow matce i odpal Hotkey-a

auto 100 set $dist 1 | setcolor 0 198 198 | listas 'Slime Trainer' | if $followed set $mother $followed | if [$mother && $mother.hppc == 0] clear $mother | if $mother {whitebox $mother.id | foreach 'shootablemonsters' $t if [$t != $mother && $t.name == $mother.name && $t.distance <= $dist && ($attacked.name != $mother.name || $attacked.distance > $dist)] {attack $t.id | break}} | else statusmessage 'ElfBot NG - Please, Follow the Mother-Slime'

Opublikowano

Chciałbym scrypta na guardy dla palladyna żeby uciekał o 3 kratki od potwora oraz żeby kupował mi rsy jak się skończą. Najlepiej jakiś łatwy spawn proponuję ten najbardziej na północny-wschód.

Jeśli jestes w stanie to wykonać to dziękuje.

Opublikowano

Dark Catedra (cały 1 poziom) + roty na -1 (nic wiecej) + Ucieczka gdy PK do venore + Depositer w venore gold do banku (droga bez zlurowania gsa) przez Outlaw. Zezeli byś dał rade to bym był bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Spevil można prosić o to co napisałem... jakos nie odp to nie wiem co jest.

Dark Catedra (cały 1 poziom) + roty na -1 (nic wiecej) + Ucieczka gdy PK do venore + Depositer w venore gold do banku (droga bez zlurowania gsa) przez Outlaw. Zezeli byś dał rade to bym był bardzo wdzięczny.

Z góry bardzo dziekuje.

Opublikowano
Spevil można prosić o to co napisałem... jakos nie odp to nie wiem co jest.

Z góry bardzo dziekuje.

Takie rzeczy to tylko w TESCO :]

Opublikowano

Elf Fortress dla 40 najta bez dragów / moze byc kilka arcanistów + depositer i mana refiler jezeli mozna.

Tylko prosze o ogarniete wpt a nie ze chodzi gdzie nie ma elfów.

Opublikowano

Ja bym prosił waypointy na Fibuli na rotwormach w podziemiach z tym drewnianym kluczem ( mam go ) ze skryptem żeby wracał do thais jak się skończą speary a reszte kasy oddał do banku i żeby zbierał kase fooda i tyle xD Mam nadzieje że to nie jest jakiś wielki problem z góry dzięki

Opublikowano

Waypointy na : Orki Ancient temple (THAIS) + uciekanie do depo gdy pk + kupowanie mana potionow gdy ponizej 10 + depozytowanie hajsu przy 50 cap + bicie z daleka stworow bez zerka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...