Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Service ] Waypoints//scripts ! Elf Bot !

Spevil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jako iż istnieje temat gdzie pomagam // wrzucam wpt do NG, postanowiłem otworzyć nowy oddzielny temat, Tym razem :

- Pomagam w obsłudze

- Daje Wpt [ jeżeli takie posiadam ]

- Daje Scripty

- [[ Mogę ]] zrobić Wpt taki : [[ Expi > jeżeli mniej cap niż 50 idzie do dp > wpłaca GP do banku > wkłada itemy które wylociłeś ( jest opcja że je sprzeda jeżeli jest taka możliwość w tym mieście > Idzie wypłacić tyle pieniędzy żeby kupić MP [ TYKO KTÓRE ZUŻYŁEŚ ] np. użyłeś 5mp, bot kupuje 5mp etc > Wraca na expa i dalej expi.

Opcja " - [[ Mogę ]] zrobić Wpt " istnieje tyko jeżeli będzie mi się chciało ;P Albo pisz GG : 8401640

UWAGA

WPT i Scripty daje tylko do Elf Bot w tym temacie !!!

Proszę mieć cierpliwość ...

NG Service > http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=44972

Wszystko o ELF BOT > Elf Tutrial

Regulamin pisania do mnie na GG : :PP

1. Nie pisz jeżeli chcesz WPT // Scripta // Pomoc w bocie !

2. Nie pisz " ej " itd. Przechodź do konkretów !

3. Pisz tylko jak masz jakąś sprawę ! [[ ważniejszą ]]

Pozdrawiam, Spevil !

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okolnir frosty

dla palka z depositerem.

prosze o wpt i skrypta na walenie z mas sana jak sa blisko frosty.

Opublikowano
Okolnir frosty

dla palka z depositerem.

prosze o wpt i skrypta na walenie z mas sana jak sa blisko frosty.

za takie wpt ludzie żądają pieniędzy już ...

Script :

auto 100 if [$mcount."$m.distance <= 1 && $m.name == 'Frost Dragon'" >= 3] say 'Exevo Mas San' | wait 1900

Opublikowano

A znasz skrypta jakiegoś co będzie dobrze exp leciał,

kasa nie jest aż tak ważna, tylko żeby był exp porównywalny do frostów.

Tylko nie d lair na darashii.

i co masz wpt oczywiście z depositerem dla palka, czyli ma kupować speary i Hp i MP. ; ]

Daj mi skrypta jeszcze żeby jadł brown mushrooms z plecaka ; ]

Opublikowano
Z edytował byś dla mnie wpt że jak pk zacznie mnie bić wyłącza targeting ucieka do danego miejsca ?;P

tak :)

@primek

Hydra big spawn ... Który lvl tego pallka ? Ma się rozumieć że ots ? :D

Opublikowano
Moge prosić o Skrypta do Elfa. Port Hope banuta na 0 i niektore +1 i jesli mozna z depositerem na zloto.

Apes +0 by Spevil

Masz tam w zip Zdjęcie .. Na podstawie tego zdjęcia ustaw TAK SAMO BP ! BP mają być takie same i ustawione tak samo ! W zwykłym bp są jeszcze bp w bp z 6, na zdjęciu nie widać ! Jeżeli ustawisz tak samo bp to będzie on zbiera plate armory i god, potem sprzedawał wpłacał kase na konto , wypłaca i kupował MP i wracał na expa

Są to Apes +0 // expi // sprzedaje p army // wpłaca kase // wypłaca na MP tyko tyle ile potrzeba /// kupuje tyle MP ile " tyko " zużyłeś // wraca na exp

@Primek

auto 2000 eatfood

Opublikowano
120 RP

Nie, to nie jest OTS.

Gdzie ten Hydra BIG SPAWN jest?

Port hope .... Tam gdzie hydry ... DX Będzie waste .. Jak chcesz to odpisz to wstawię scripta :>

Opublikowano

No dawaj ; ]

I daj mapke jak dojsc bo nie kojarze. ; p

A widze, ze znasz sie na robieniu skryptow i wpt z depositerem,

to zrob mi tego z frostami na okolnir ; ].

Duzo ludzi go potrzebuje napewno, a jak zrobisz go za free to nikt nie bedzie sprzedawal juz tego skrypta. ; ]

A jak Ci sie nie chce to daj wpt na te hydry ; ]

Opublikowano

Mógłbym prosić o wpt to elfa, który będzie expił po lewej stronie rooka na facc?

Chodzi mi o te miejsca jak: Poison Cave -> Orcs Tower -> Beary (dwa co są obok waspów) -> Wasp Tower -> Skeletony.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Czesc !!! Potrzebuje jakiegos scryppcika dla 80 palka na facc zeby byl proficik i wogole oraz Hotkey na alarm gdzy zaloguje sie moj ziomek z Vip i np. napsize do mnie na priv/default oraz gdzy go zobacze . Czy jest takie cos??? Aaa oraz gdzy jestem na cave ... zobaczy typa bije alarm ale gdzy idzie do dp alarm sie wylacza xD ... Troche skomplkowane ale moze otrzymam pomoc ;p

Opublikowano
Na mojego nobka

http://www.przeklej.pl/plik/wpt-rar-0003mv4or1dc

dałem także targeting bo nie wiem dlaczego jak potworek ucieka i go zabije to nie otworzy juz go a wiem ze elf zapamietuje i po zabici kolejnego cofa sie po lot myśle ,że sie połapiesz safe miejsce jest przy depositer :))

Poprawiłem, teraz będzie otwierać :

http://www.speedyshare.com/764895951.html

Opublikowano
a tą ucieczke zrobiles?:))

Poprawiłem > Bije uciekające potwory + Otwiera ciała [ zapamiętuje ]

Opublikowano

To zrób tego scripta dla mnie wyslij mi na PW a reszcie sprzedasz ; p

obiecuje ze nikomu nie dam ; ]

Opublikowano

mam prośbe mogę prosic o wpt to elfika żeby expił w kanałach pod rockiem na ratach, jadł serek, jak wypadnie, oraz żebt chował kaskę do depo ;]

Opublikowano

Czy ma ktoś skrypt, żeby postać deponowała kasę do banku (konkretnie chodzi mi o Ab) jeśli cap mniejszy niż 20? Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...