Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ping 999

skillers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was, chcialem sie dowiedziec jak sie pozbyc pingu 999 z gry War Rock ?

jest mozliwosc zmiany ip z wewnetrzengo na zewnetrzne metoda domowa?

Opublikowano

Witam. Wszystkie posty up to za przeproszeniem G... prawda. Ping 999 to nie jest wina hacków czy wolnego net'a jak nie którzy myślą, aby pozbyć się pingu 999 musisz zmienić adres serwera DNS w twoim połaczeniu lokalnym. Serwery DNS są różne ale radze Ci skorzystać z serwerów Google. Jeśli chcesz ustawić sobie takowe wpisz w pierwszej rubryce 8.8.8.8 druga pod spodem natomiast 8.8.4.4 . Liczę na Like ! ;d

Opublikowano

Grałem trochę w WR i wiem, że wysoki ping można mieć tylko przez kilka powodów:

- Internet może być dobry, lecz może z nim być coś nie tak - Skontaktuj się najlepiej ze swoim operatorem internetowym.

- Komputer zasyfiony, koniecznie ściągnij program CCleaner i znajdź błędy, następnie je usuń.

- Wirus na komputerze, ściągnij jakiegoś antyvirusa jeżeli nie masz, przeskanuj cały komputer.

- Komputer ściąga Ci automatycznie aktualizaje. Wejdź do panel sterowania, następnie Aktualizacje Automatyczne i na dole zaznacz wyłącz aktualizacje automatyczne.

Powodzenia! :)

Opublikowano

ja rozwiązałem ten problem u siebie musisz zadzwonić do dostawcy internetu i powiedzieć że mają ci zmienić ip wewnętrzne na zewnętrzne(publiczne) i będziesz widział normalne pingi.Co do czyszczenia kompa ccleanerem to kolega wyżej tez ma racje i wyłaczaj antywira podczas gry w WR.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...