Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Build sura wp

Mati0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Dziś zachciałem zagrać sobie sura i wybrałem Sure WP.

Jaki build polecacie i jak rozdawać umiejętności?

Gdzie expić?

Jakie EQ?

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Bulid na sure wp pod exp to

Czarowane >>> Czarowana Zbroja >>> Strach >>> Smoczy Wir >>> Palec >>> Rozproszenie

eq ci nie podam bo dawno nie grałem ale ten bulid jest najlepszy ale możesz zastosować jeszcze ten

Czarowane >>>Czarowana Zbroja>>>Smoczy Wir>>>Strach>>>Palec>>>Rozproszenie

Opublikowano

Skille

1.Czarowane Ostrze

2.Czarowana Zbroja

3.Strach

4.Smoczy Wir

5.Uderzenie Palcem

6.Rozproszenie Magi

Staty

1.Pż

2.Int

3.Siła

Opublikowano

Hm wp powiadasz.?

1. Miecz

2. Zbroja

3. Strach

4. Wir

5. Palec

6. Rozpro

A jeżeli chodzi o status,to wszystko w int,później w pż a później w zręczność - siła jest potrzebna tylko dla wojowników..

Jeżeli chodzi o exp..

TO wszystko zależy,od 30 latasz z fms śr (jeżeli priw) to z 40+ bądź (jeżeli pl) z 10+ może większe - jak Cię stać.

Zbroje.. Hmm,jeżeli priv to po kolei,ale radzę (moim zdaniem) podstawowa,ta na 34,42,61 jeżeli Cię stać to stal. Bądź lepsze,nie wiem gdzie grasz.

Kolce z nieb łez,a jeżeli Cię nie stać to kolce z białego złota.

Jeżeli chodzi o broń 75+ to wiadome,że truta.

Do pvp polecam egzo,jeżeli wp,szpn jeżeli bm.

Jeżeli chodzi o buty,to skórzane te od 29 chyba stykną,jeżeli to priv z epikami,to polecam te pod epiki.

Tarcza - podstawowa,42,61 - jeżeli priw to staraj się wstawić bon inta,nno i max na potworki.

Jeżeli jeszcze chodzi hełm,to na 21 styka,jeżeli są epiki to ten do epików,staraj się mieć tam regeneracje pe i na moby o ile jest.

Branza - z nieb. łez bądź z białego złota - zależy od tego,czy są epiki czy nie - jeżeli nie,to sądzę,że ta z białęgo styknie na długo.

Expienie,chyba wszędzie takie samo.

M1 do 15/20 ,M2 do 30,bo do 40,św. hw do 45,v1 pająki (przed ostatni spot) do 54 (można w świątyni,jeżeli wolisz kasę to polecam świątynię), jeżeli już ogarniesz spota szponów tak zwanego "Vip" to chodźby z buffem,expij tam do spokojnie 75. Później atla,v1 lodowe golemy - dają najwięcej.No a jak masz pro kox eq,to v2.A jeżeli to priv gdzie nasrane jest grotami,to już sam nie powiem,musiałbym grać aby wiedzieć.

No to jeżeli coś jeszcze chcesz wiedzieć,pytaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...