Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestalia [PL] [Dedyk]

Vestalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie ledwo wbilem 65lv i off... mam nadzieje ze serwer nie off 4ever bo lepszego do tej pory nie znalazlem ... !

Jak serwer stanie na nogi to napewno będe grał mój nick to : Rasta

-----------0-----------

Opublikowano

wogóle to jakis infoby dali bo jednemu serw sie uda ta zaraz drugi mu tto psuje szkodamy mi frajerów co robia ataki do bo są jebany cwelami np. xHTAx

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Szkoda serwa, ciekawie się zapowiadał, gra na nim była przyjemnością, ale czułem że będzie z nim jak z X-King oraz potem OtherWorld2, no niestety, trochę ten powód naciągany, ale niech będzie. Pozdrawiam Wulfgar

Opublikowano

Bardzo mi się dobrze grało na tym serwie i prosze o to by dali bardzo podobny serwer do tego wręcz IDENTYCZNY, ale najlepiej by było gdyby serwer ruszył. !!!!

Pozdrawiam.

Opublikowano

No niestety nie już mówiłem komu możecie podziekować ... Oni nami dyrygowali a my postanowiliśmy ze zabieramy pliki i zwijamy może we wakacje jak znajdziemy czas na ponaprawianie tego co [GA]MiSZCZU popsuł to go odpalimy ;/

Opublikowano

nie niemoga naprawac bo to pedały zgarneły kase zis i ryje mają zadowolone cwele

Kase z IS zgarnoł [HA]TeRRoR nie my my mamy jedynie pliki i stronke

a nie mozecie naprawic i wystartowac bo serw jest zaje....

Teraz mamy naprawić a niedawno chcieliście mnie SGM pozbawić gdy ja chciałem pozbawić posady GA [GA]MiSZCZU

Opublikowano

Hahaha mówiłem że serw padnie max po 2 dniach ? ^.^ Pozdrawiam ; )

@EDIT wkońcu Postmaker fuck yea ..

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Tak jak pisali wcześniej, serwer zrobiony tylko dla kasy. Zebrali ile mieli zebrać i wyłączyli.

Pewnie wystartuje kilka innych serwerów od tego samego teamu, a oni będą tylko kasę zbierać.

Opublikowano

Tak jak pisali wcześniej, serwer zrobiony tylko dla kasy. Zebrali ile mieli zebrać i wyłączyli.

Pewnie wystartuje kilka innych serwerów od tego samego teamu, a oni będą tylko kasę zbierać.

Kase zabrali [HA]TeRRoR i [GA]MiSZCZU wiec to do niech sie sapcie a co do nas to sie mylicie bo nam tez zależało aby ten serwer stał jednak sponsor stał sie zbyt ważny i postanowiliśmy opuścić ten serwer i zabrać pliki

Opublikowano

Terror ro jedna wielka szmata poprostu nie potrafi postawic serwna a wdodatku zaden jego serw nie stał dłuzej nuiż 24 godz zgarnoł kase z is i spierdolił

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...