Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestalia [PL] [Dedyk]

Vestalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ALE MÓWIŁEM KURWA TAKIE SA SKUTKI JAK DZIECI 15 LAT BIORA SIE ZA SERW TO WSZYSCY KURWA CO MA WIEK DO UMIEJĘTNOŚCI KURWA WŁASNIE WIDAC. ^^

Właśnie wiek nie ma nic do umiejętności. Tak samo jakbyś bardzo chciał w wieku ośmiu lat zrobić wyśmienitą pizzę to byś ją zrobił, tylko musisz CHCIEĆ. A tu najwyraźniej widać, że admin nie chciał. Albo chciał, tylko za mało.

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

Opublikowano

ALE MÓWIŁEM KURWA TAKIE SA SKUTKI JAK DZIECI 15 LAT BIORA SIE ZA SERW TO WSZYSCY KURWA CO MA WIEK DO UMIEJĘTNOŚCI KURWA WŁASNIE WIDAC. ^^

jak jestes taki cwany/cwana nie wiem jak cie okreslac to zrob swoj serwer chetnie zobaczymy jakie ty masz umiejetnosci a nie mowisz glupoty.zobacz ze wszystkie serwy tak teraz padaja tylko nie te co staja 2/3 lata jak tiveria,avalon...

Opublikowano

Czasem wy jesteście tępi.Widać,że ktoś specialnie ZEPSUŁ SERWA BO PEWNIE BYLO ŁATWE CHASłO DO MSQLA Szkoda was dzieci 10 letnie , nawet ktoś kto ma 15 lat może dużo jeśli potrafi .ZAMKNIJCIE JAPE I GIT

Czemu wolicie jarac ziola i pic vodke zamiast sie uczyc i zrobic jakiegos privka dobrego?PS. Do DEBILI

Space%20Marines%20-%20Sygnatura%208.jpg

Opublikowano

xHTAx taki mądry jesteś że 3 min ci zajęło a serw trochę dłużej stał, piszesz przy każdym serwie, że rozwalisz a jak nie padnie po kilku dniach to piszesz, że nie chciało Ci się i nie próbowałeś. Nic nie robisz tylko liczysz na szczęście.

P.S Twoje konto na mpc też łatwo przejąć a wiem, że masz hasło tylko z małych liter.

Za atakiem na serw nie stoję ani ja ani Ty, więc się za dużo nie rozpisuj, a co za problem pliki na mpc wrzucić jak z tego co słyszałem od znajomych, że były na wierzchu i dużo "pasożytów" było.

Opublikowano

Konfident? ^^

Jakby Tobie jakaś osoba wbiła do bazy danych (czy chu* wie czego) to byś srał po gaciach. I co pierwsze byś zrobił to szukał pomocy. Postawienie dedyka kosztuje, więc ciszaj.

Opublikowano

jak jestes taki cwany/cwana nie wiem jak cie okreslac to zrob swoj serwer chetnie zobaczymy jakie ty masz umiejetnosci a nie mowisz glupoty.zobacz ze wszystkie serwy tak teraz padaja tylko nie te co staja 2/3 lata jak tiveria,avalon...

DEBILU nie potrafie to sie nie zabieram tak.?
Opublikowano

hahaa jak coś się dzieje to od razu na policje, i tak nie masz pojęcia o czym piszesz,

Też moge Twojego ss wysłać nic mi nie zrobią bo sorry memory ale ja poza grą na nim nie mam nic wspólnego.

Chłopcze

Opublikowano

dobre licencja kostuje 5 tyś wiem bo FuBu taką ma do Balmory pisał kiedyś w grze a on raczej nie kłamie więc pozdr a FuBu musi kupić taką licencje(konta raczej nie chce zbanowanego mieć a takie konto 99 to kosztuje z 10 k min :0 )

DR5ChPt.png

Opublikowano

Zarobili na melanż i off akurat dziś sobota teraz balują hehe Dziwki Alkohol Cocaina

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...