Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy czuję się ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z krwi robiłem po przedniego roku i miałem pozytywne wyniki , nic nie wykryło i wszystkiego miałem w dobrej ilości .

W szkole mam wszysko beznadziejnie jak opisałeś uczniowie i nauczyciele .

Lat mam 15

Nie doboru chyba nie mam bo się badałem poprzedniego roku . Ale też czytałem że oznaki tasiemca to bule brzucha czego nie mam , wymiotów też nie mam i nie miałem już od paru lat . Dobrze się odżywiam .

Tasiemiec różnie się objawia,zależy od organizmu . Kolego -.- Tasiemcem możesz się zarazić spożywając niedogotowane mięso,a nawet brudne owoce,warzywa oraz mleko . Wystarczy 1 jajeczko połknięte i już masz .

Rok Temu ? o.O

Tasiemca możesz złapać każdego dnia nie mówiąc o glisdach ludzkich itp

Powiem ci tyle : idź do lekarza,my przecież nie wiemy co ci dolega i diagnozy ci nie postawimy .

To po prostu są domysły

9368_gold.png

Opublikowano

idź na mecz do młyna i tam nie da się być zamulonym ;] A tak na serio to nic tylko lekarz ci pozostaje,

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No ok dzięki wszystkim proszę zamknąć temat .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Z krwi robiłem po przedniego roku i miałem pozytywne wyniki , nic nie wykryło i wszystkiego miałem w dobrej ilości .

W szkole mam wszysko beznadziejnie jak opisałeś uczniowie i nauczyciele .

Lat mam 15

Nie doboru chyba nie mam bo się badałem poprzedniego roku . Ale też czytałem że oznaki tasiemca to bule brzucha czego nie mam , wymiotów też nie mam i nie miałem już od paru lat . Dobrze się odżywiam .

jak masz pozytywny wynik w badaniu to znaczy ze masz tasiemnca kochanie

Opublikowano

Znajdź po prostu inne ciekawe zajęcia niż siedzenie przy komputerze ;)

Masz rację. Tak samo robiono w Stanach Zjednoczonych, kiedy żołnierze wracali z wojny z nieciekawymi wspomnieniami - rząd zajmował im każdą godzinę, żeby tylko zapomnieli o polu bitwy.

Co do tematu, to wystarczy wyznaczyć sobie cele w życiu, które stworzą w tobie entuzjazm. Codziennie rano zamiast myśleć "kolejny dzień męki" pomyśl sobie, że stawisz czoła dzisiejszym wyzwaniom i zakończysz dzień z miną "Fuck Yeah".

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Co do tematu , Sie chyba zakochales ;p tez tak mialem jak sie zakochalem ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

A u psychiatry już byłeś?? ;) Bo chyba Ci on jest potrzebny, jeśli zamiast pójść się przebadać, to pytasz się 11-letnich dzieci o radę na forum związanym z grami -.-

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

First of all. Witam wszystkich.

Second...

Jeśli chodzi o uzależnienie do kompa, to mija z czasem to uzależnienie, skąd o tym wiem ? A po sobie, bo mnie nie ciągnie od dłuższego czasu na kompa, i czas spędzam inaczej, w tej kwestii to potrzeba czasu i samo to minie.

Jeśli chodzi o sprawy sercowe to ekhm... Jeśli potrzebujesz w tej kwestii porad, pisz na PW, może ci doradzę bo nie lubię na takie tematy publicznie pisać monologi. :)

Opublikowano

Co go straszycie tasiemcem ?

Zwykły nie będzie miał zamiaru bawić się Twoim mózgiem :)

Cykl tasiemczycy pewnego tasiemca jest śmiertelny jedynie kiedy człowiek stanie się nieodpowiednim jego ogniwem (takie małe sprostowanko). Jeżeli nie jesteś owcą i nie masz zapędów do kręcenia się w kółko to możesz spać spokojnie :P

Na Twoje życzenie temat zamykam i polecam iść do lekarza a nie pisać posty na forum, które z medycyną ma tyle wspólnego co ja z baletem.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...