Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie Roja & Rocka?

XpC

Znacie ich?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Znacie Roja & Rocka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skad wiesz co ja w zyciu osiagnalem ? : > Jestes przykladem neosa zapatrzonego w starego barana ktory wrzuca filmiki na youtube i uwazasz ze osoba ktora dane filmiki na YT wrzuca i ma paru widzow to '' cos '' wielkiego w zyciu osiagnela ?

@ A ja dalej prosze o odpowiedz kto to jest ten rock roj czy chuj wie jak.

Nie będę dyskutował ponoć masz dobre teksty a inteligencją nie grzeszysz na odległość to widać ; > który to już twój post na forum widzę gdzie wszystko hejtujesz - rutyna.

Opublikowano

@MakYs

To lecplejerzy którzy podbijają YT swoimi filmikami z Majnkrafta i Batelflajda 3.

Ogółem tylko Roja czasami oglądam.

Oni nie nagrywają majnsrafta. Rock od czasu do czasu nagra Kilofem i Książką, ale nic po za tym gównem związane. Mają dużo widzów, a nie nagrywają sraftinga.

Pedal to okreslenie czlowieka o orientacji homoseksualnej wiec jezeli twoj rock nie jest pedalem to powinienes odpisac '' MakYs rock nie jest pedalem '' a nie zaczynac gadki o jakiejs zazdrosci : ) Jak widze dalej nie otrzymalem odpowiedzi na pytanie kim on jest hehe.

Edit: @Up dzieki za odpowiedz :)

Może byś ruszył wielki MakYs'ie pupkę i wpisał w wyszukiwarce na YT:

RockAlone2k

ROJOV13

Opublikowano

OGOLEM TRUDNO ICH NIE ZNAC SKORO CALY CZAS SA NA GLOWNEJ YOUTUBE ALE NIE OGLADAM RACZEJ GOWNA TEGO TYPU WIEC UNIKAM JAK OGNIA

Opublikowano

Rojo to żonaty, drący morde debil, który rockiem sobie zrobił popularność, dziwie sie ze go zona toleruje, bo to duze dziecko.(zachowuje sie jak gimbus)

Rock jest ogarniety. wrecz za bardzo, jest za grzeczny, taka troche cipka xD moglby czasem jaka kurwe do filmikow wrzucic, niektorzu lubia czarny humor, no co?

Opublikowano

Rojo to żonaty, drący morde debil, który rockiem sobie zrobił popularność, dziwie sie ze go zona toleruje, bo to duze dziecko.(zachowuje sie jak gimbus) - zazdrościsz mu? Jest POZYTYWNIE pierdolnięty, ma znajomych, przyjaciół, żonę, nie jeden "gimbus", jak to ująłeś bierze z niego przykład. Taki hejter nigdy, nie zostanie jego "tarczownikiem". Z rojem jestem od 1k subów, a więc znam go trochę. On dla nas by zrobił everything.

Rock jest ogarniety. wrecz za bardzo, jest za grzeczny, taka troche cipka xD moglby czasem jaka kurwe do filmikow wrzucic, niektorzu lubia czarny humor, no co? "cipka" to nazywaj tak swoich kolegów, a nie szanującego się kulturą człowieka. Po prostu nie lubi przeklinać etc..

Opublikowano

I tak wszyscy jego subskrybenci będą go uważac za ich mentora i bronić go, ale nigdy go nie subne, bo jest jebniety (lub udaje) drze morde jak pojebany, rocka jeszcze idzie ogladac, ale jego juz nie. @UP spierdalaj mu ta tarcza dupe umyc, i nie zazdroszcze, bo jakos bedac wrednym chujem jak ja tez mam znajomych w realu i to nie mało,a jego ogladaja same gimbuski i tyle, jak waszego boga JJJOCKERA <333 OMG KIEDY MAJNKRAFT??/?//?

. Pozdrawiam normalnie myślących!

Opublikowano

I tak wszyscy jego subskrybenci będą go uważac za ich mentora i bronić go, ale nigdy go nie subne, bo jest jebniety (lub udaje) drze morde jak pojebany, rocka jeszcze idzie ogladac, ale jego juz nie. @UP spierdalaj mu ta tarcza dupe umyc, i nie zazdroszcze, bo jakos bedac wrednym chujem jak ja tez mam znajomych w realu i to nie mało,a jego ogladaja same gimbuski i tyle, jak waszego boga JJJOCKERA <333 OMG KIEDY MAJNKRAFT??/?//?

. Pozdrawiam normalnie myślących!

Przepraszam, ale ja nie oglądam, żadnych vlogerów (prócz NK) po za nimi. Pewnie też kolegów masz "wrednych chujów", którzy odwrócą się od cb kiedy będziesz w potrzebie.

Opublikowano

Znać to znam tylko Rocka, obejrzałem jeden jego film, po czym sobie pomyślałem.. "Czy on zmusił żonę do grania? Bo dobrowolnie to raczej się nie zgłosiła"

O tym drugim coś mi się tylko o uszy obiło.

1280314365-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...