Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie Roja & Rocka?

XpC

Znacie ich?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Znacie Roja & Rocka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam! Cenię ich, ale jakoś nigdy nie lubiłem oglądać gameplay'i z komentarzem. Raczej słuchać.

popularniejsi i tak będą ,,prześmieszni'' ludzie nagrywający filmiki z majnkrafta.

Niestety...

pewdiepie fan :3

Opublikowano

zazwyczaj slucham tego co maja do powiedzenia bo rzadko ogladam ich filmy z gier

odpowiadajac na pytanie tak

s2c77Oa.png

Opublikowano

I tak i nie, bo mogę. Coraz więcej głupich ludzi nie umiejących zrobić ankiety...

Znam, ale jedynie słucham samemu grając.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Kto to Rock i Rojo ?

Moim zdaniem temat bez sensu ..... Człowieku każdy kto korzysta z You Tube prędzej czy później zobaczy w podobnych ich filmik .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

A co to za pedaly ?

Pedały, które osiągneły w życiu więcej niż Ty ;>

Tak, oglądam i subskrybuje :D

Opublikowano

Pedały, które osiągneły w życiu więcej niż Ty ;>

Tak, oglądam i subskrybuje :D

A skad wiesz co ja w zyciu osiagnalem ? : > Jestes przykladem neosa zapatrzonego w starego barana ktory wrzuca filmiki na youtube i uwazasz ze osoba ktora dane filmiki na YT wrzuca i ma paru widzow to '' cos '' wielkiego w zyciu osiagnela ?

@ A ja dalej prosze o odpowiedz kto to jest ten rock roj czy chuj wie jak.

Opublikowano

Tarcza którzy nie znają roja świety rów roz*ierdala system

Oczywiście, że tak, ale popularniejsi i tak będą ,,prześmieszni'' ludzie nagrywający filmiki z majnkrafta.

Ach maddzia <3 chociaz swietego tez nagrywa

­

Opublikowano

@MakYs paru widzów :) ??

jesteś zazdrosną osobą która by chciała osiągnąć to co oni wyzywasz ich od pedałów chłopcze, i tu widać to ze jesteś zwykłym zazdrośnikiem ;)

@top tia subuje walczę i tyle ..

Opublikowano

@MakYs

To lecplejerzy którzy podbijają YT swoimi filmikami z Majnkrafta i Batelflajda 3.

Ogółem tylko Roja czasami oglądam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@MakYs paru widzów :) ??

jesteś zazdrosną osobą która by chciała osiągnąć to co oni wyzywasz ich od pedałów chłopcze, i tu widać to ze jesteś zwykłym zazdrośnikiem ;)

Pedal to okreslenie czlowieka o orientacji homoseksualnej wiec jezeli twoj rock nie jest pedalem to powinienes odpisac '' MakYs rock nie jest pedalem '' a nie zaczynac gadki o jakiejs zazdrosci : ) Jak widze dalej nie otrzymalem odpowiedzi na pytanie kim on jest hehe.

Edit: @Up dzieki za odpowiedz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...