Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co myślicie o tym nowym patchu?

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli mam być szczery to mi też się nie podoba. Zwalili magnum'a ( strzela o wiele szybciej co mi sprawia większą trudność w celowaniu ). Ładunki wybuchowe znikają po zgonie ( Claymory, C4 ). Usas miał być osłabiony lecz jakoś tego nie widać ...

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

Również mi się nie zbyt podoba.Znisczyli bronie oraz moją ulubioną mapke :/ Wyspa chark tdm

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Beczycie jak nie wiem co. Moim zdaniem jest fajny lecz nie podoba mi się osłabienia pkp. Te poprawki są nie odczuwalne

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Teraz tak wgłębiam się w bronie po patchu i tego mogli lepiej nie ruszać...

MG36 bez powiększonego magazynku, odrzut jak F16

Famas wyjebisty odrzut, duże dmg.

M4A1- PRAWIE NO RECOIL + DMG

RPG- 1 strzał heli leży.

Opublikowano

up usasa juz dawno oslabili ;d ale nadal jest mocny i tak chyba zostanie

Usasa "osłabili" tak bym napisał :), gdyż piszą że osłabili a jednak i tak jest OP.

Beczycie jak nie wiem co. Moim zdaniem jest fajny lecz nie podoba mi się osłabienia pkp. Te poprawki są nie odczuwalne

Nie beczę tylko narzekam na niektóre "ulepszenia" gdyż są one zbędne i dość idiotyczne. Jedyne co mi się podoba w patchu to to iż poprawili troszkę teksturki i naprawili niektóre bugi ( np. związane z pechem ). I twoje sformułowanie "Te poprawki są nieodczuwalne". Z tym nie mogę się zgodzić gdyż feeling broni jest zupełnie inny niż wcześniej ( szybkość strzelania, celność itp.) tak samo we wcześniej wspomnianymi ładunkami wybuchowymi, po śmierci znikają i jest to bardzo uciążliwe.

Dziękuje i pozdrawiam.

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

A mnie najbardziej boli to, że na pociski naprowadzane laserowo działają flary... Cały fan z soflama zniknął.

Opublikowano

Czy ja wiem i tak bedą soflalem i javelinem i tak ;)

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Gość malutki688
Opublikowano

Zwalili Wyspę Chark..;/

a o co chodzi? teraz jety troche dzikie, ffary strasznie dziwne sa (nie iwdac gdzie trafiaja) strasznie czesto glupio sie ginie np uderzajac we wraki, szkoda ze dzialko oslabili, wsumie chyba latwiej naprowADZNE rakiety ominac narazie malo gralem wiec malo wiem.Niestey ale moim zdaniem znowu zjebali gre, no i znowu trzeba sie wszytkiego od nowa uczyc

Opublikowano

@UP:

Niektóre? CHYBA WSZYSTKIE!. Zmienili całkowicie rozgrywkę. Jedyne co mi się w tym patchu podoba to to, że RPG ściąga na hita heli, a na hita unieruchamia pojazd.

Gość malutki688
Opublikowano

na forum b logga jest wszysto podane

Opublikowano

Wiadomość z ostatniej chwili: Ma być jakaś poprawka do tego patcha z uwagi na protest graczy na oficjalnym angielskim forum i kilka błędów (np. rakiety naprawadzane termicznie nie trafiają w myśliwiec).

Gość malutki688
Opublikowano

No omg.w koncu sie fajnie jetwm gralo to znowu naprowadzane naprawia...

Opublikowano

Strasznie boli to samo co @UP.

Ta gra ma być realistyczna, a nie podróbka MW3.

Nie wiem jak wam, ale mi się jakoś mapy szybciej wczytują i to bardzo zauważalnie...

Opublikowano

Usasa teraz bardzo osłabili, ponieważ strzela cholernie wolno...

Tak samo famasa, famas to teraz smieć..

Spierdolili grę, nie ma co się oszukiwać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...