Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co myślicie o tym nowym patchu?

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tym bwp sie zgadzam, ale wlasnie dobrze ze nie mozna podkladac na respach itp, np niszczyc gre na metrze ludziom, mimi iz sam tak robilem.

ktos tam cos pisal, dobrze ze famasa oslabili bo byl OP, usas moim zdaniem troche szkoda no bo to bron na bliskie odleglosci wiec niech nikt nie palcze na kanalach (a sa jeszcze servery z zasadami....)

szkoda ze m27 oslabili, teraz op bronia jest p90 i dao.i mam wrazenie ze troche repy poprawili, no i szkoda z ta wyspa bo teraz za duza jest nawet na 32 graczy...

Przepraszam cię bardzo drogi kolego ale jakim prawem twierdzisz że usas to broń na bliski dystans ? To jest najbardziej op broń w grze. Tu masz krótki film o sniperowaniu z usasa :)

Enjoy

02a964e007479a4f.png
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość malutki688
Opublikowano

Przepraszam cię bardzo drogi kolego ale jakim prawem twierdzisz że usas to broń na bliski dystans ? To jest najbardziej op broń w grze. Tu masz krótki film o sniperowaniu z usasa :)

Enjoy

wiesz tak samo mozna latac z m98b i kolimatorem jako strzelba.gralem spory czas w ta gre i piechota i pojazdami i nigdy nie padlem od takiego czegos.na samym poczatku po 1 patchu usuas z odlamkowa byl mega op i na hc byl tankiem.pozniej oslabili odlamkowa (bardzo dobrze, mogli by nawet usunac) wiessz pistoletem tez mozna zrobic heada 100 metrow tak samo snipic z mg 36 ale nie jest to glowny cel tej broni:P

Opublikowano

wiesz tak samo mozna latac z m98b i kolimatorem jako strzelba.gralem spory czas w ta gre i piechota i pojazdami i nigdy nie padlem od takiego czegos.na samym poczatku po 1 patchu usuas z odlamkowa byl mega op i na hc byl tankiem.pozniej oslabili odlamkowa (bardzo dobrze, mogli by nawet usunac) wiessz pistoletem tez mozna zrobic heada 100 metrow tak samo snipic z mg 36 ale nie jest to glowny cel tej broni:P

Tak, tak wszystko rozumiem. Ale USAS to południowokoreańska strzelba automatyczna. Nie sniperka ani nic takiego. Więc nie wiem poco zrobili USASA tak op. Too że heada z pistoleta ze 100 metrów też tego doświadczyłem ( 76 :P ). Również to że używałeś sniperki jako strzelby ( też tak robiłem tylko że z M40A5 ) to też ok. Ale ja mam tylko wonty o twojego posta co do usasa. USAS to fucking shotgun, nie sniperka i tak powinno być. Ale nie twórcy bfa pomyśleli inaczej :). No cóż trzeba to znieść i poczekać może kiedyś to naprawią.

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

W ogóle się nie da jeta z plotki zniszczyć. 10 minut próbowałem go zniszczyć i Chuj. Po co kupowałem tą grę? Aby czekać pierdoloną godzinę i otrzymać większe gówno niż wcześniej. Teraz lepiej z m1911 się zabija bo 3 gości na magazynek wziąłem. Psują tą grę. A myślałem że będzie coraz lepiej a jest gorzej.

Gość malutki688
Opublikowano

no nie wiem, walsnie fajneie ze jety sa lepsze bo to naprawde tworzy ciekawsza gre, wtedy trzeba pilnowac sie w czolgach i smiglowce powinny latac nisko.

co do usasa na dalekie odleglosci sie zgadzam ale uwazam ze nie powinni go oslabiac tak jak to zrobili, mogli usunac do niego wszytkie rodzaje amo i zosatwaic srut i by sie fajnie gralo na kanalach, a jak ktos chce grac bez usasow to jest wiele serverow

Opublikowano

no nie wiem, walsnie fajneie ze jety sa lepsze bo to naprawde tworzy ciekawsza gre, wtedy trzeba pilnowac sie w czolgach i smiglowce powinny latac nisko.

co do usasa na dalekie odleglosci sie zgadzam ale uwazam ze nie powinni go oslabiac tak jak to zrobili, mogli usunac do niego wszytkie rodzaje amo i zosatwaic srut i by sie fajnie gralo na kanalach, a jak ktos chce grac bez usasow to jest wiele serverow

Widziałeś jak usas strzela śrutówką :D ? Strzela praktycznie maszynowo. Jest to najbardziej przesadzona broń jaka jest w tej grze. Liczę że ją osłabią i to jak najszybciej. A co do jetów to się zgodzę. Powinny być trochę lepsze.

02a964e007479a4f.png
Gość malutki688
Opublikowano

Widziałeś jak usas strzela śrutówką :D ? Strzela praktycznie maszynowo. Jest to najbardziej przesadzona broń jaka jest w tej grze. Liczę że ją osłabią i to jak najszybciej. A co do jetów to się zgodzę. Powinny być trochę lepsze.

typie nie jest to najbardziej przeesadzona bron w grze... zabij nia kogos na kaspijskiej granicy,ognistej burzy,autostradzie. o wiele bardziej przekozaczony byl famas

Opublikowano

Mi się ten patch podoba tylko że jest jedno ale :D Ja jestem w połowie tych drzewek odblokowania co wy wszyscy :D Gdyż nie grałem chyba z miesiąc i nie jestem pewien co się tak dokładnie zmieniło :) Wiem tylko że jak sie 2 razy Q szybko wciskało to od razu nam markowało cel a teraz trzeba przytrzymać xD

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Mi się ten patch podoba tylko że jest jedno ale :D Ja jestem w połowie tych drzewek odblokowania co wy wszyscy :D Gdyż nie grałem chyba z miesiąc i nie jestem pewien co się tak dokładnie zmieniło :) Wiem tylko że jak sie 2 razy Q szybko wciskało to od razu nam markowało cel a teraz trzeba przytrzymać xD

Wszystko się zmieniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...