Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co myślicie o tym nowym patchu?

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

dobrze ze oslabili fasmasa, dobrze ze ladunki tez nie zostaja nie wiem o co wam chodzi to akurat porpawilo rozgrywke

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usasa teraz bardzo osłabili, ponieważ strzela cholernie wolno...

Tak samo famasa, famas to teraz smieć..

Spierdolili grę, nie ma co się oszukiwać..

i widać kto z odłamkową biega... bo tylko ten typ ammo osłabili, jety są bardziej zwrotne ale za to szybko się flary ładują tak jak i naprowadzane i to mnie boli bo tera zabić kogoś z naprowadzanej jest prawie nie możliwe z dalekiej odległości.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Gość malutki688
Opublikowano

I dobrze bo naprowadzane dla noobow.szkoda ze dzialko oslabili

Opublikowano

malutki jak jesteś taki hejter to pokaż mi filmik twojego autorstwa, jak ściągasz jeta na wysokości 2KM i odległości 1KM od ciebie z RPG... Mówisz, że to dla noobów, a sam z odłamkową lata.

dobrze ze ladunki tez nie zostaja nie wiem o co wam chodzi to akurat porpawilo rozgrywke

To poprawiło rozgrywkę? Chyba usunęło cały fun C4...

Gość malutki688
Opublikowano

no wtf, jeta rozwalicz trzeba wlasnym jetem a z c4 mozesz dalej zaltwiac ludzi....

Opublikowano

no wtf, jeta rozwalicz trzeba wlasnym jetem a z c4 mozesz dalej zaltwiac ludzi....

"jeta rozwalić własny jetem"

Niezły jesteś. Jest paręnaście sposobów, jak rozwalić jeta. C4 (które już odpada, bo po deadie znika..), RPG, zdalne, jet, czołg, helikopter, tunguska, działko p-lot.

C4 straciło ten urok. Fajnie było kłaść C4 na drogę (np. na Bazarze przy Węźle Kolejowym) i jak przeciwnik jedzie BMP to kaboom, albo lecieć na respa opponenta i podłożyć C4 np. na Heli.

Gość malutki688
Opublikowano

"jeta rozwalić własny jetem"

Niezły jesteś. Jest paręnaście sposobów, jak rozwalić jeta. C4 (które już odpada, bo po deadie znika..), RPG, zdalne, jet, czołg, helikopter, tunguska, działko p-lot.

C4 straciło ten urok. Fajnie było kłaść C4 na drogę (np. na Bazarze przy Węźle Kolejowym) i jak przeciwnik jedzie BMP to kaboom, albo lecieć na respa opponenta i podłożyć C4 np. na Heli.

z tym bwp sie zgadzam, ale wlasnie dobrze ze nie mozna podkladac na respach itp, np niszczyc gre na metrze ludziom, mimi iz sam tak robilem.

ktos tam cos pisal, dobrze ze famasa oslabili bo byl OP, usas moim zdaniem troche szkoda no bo to bron na bliskie odleglosci wiec niech nikt nie palcze na kanalach (a sa jeszcze servery z zasadami....)

szkoda ze m27 oslabili, teraz op bronia jest p90 i dao.i mam wrazenie ze troche repy poprawili, no i szkoda z ta wyspa bo teraz za duza jest nawet na 32 graczy...

Gość malutki688
Opublikowano

jezu ja teraz zagralem sobie na kanalach i stwierdzilem ze te cioty z dice znowu rozjebali gre.... teraz famas znany jest jako f2000-_- i nie gadajcie ze zle ze gaymory po siemireci znikaja-_-

mnie wkuriwli tym ze wsparcie nie ma teraz dobrej broni... pkp do dupy, m27 do dupy, m249 tylko na bliskie dystanse tylko mg39 sie jakos trzyma ale nie powinni tak robic bo to bron do dlc i nie kazdy ja ma

Opublikowano

spierdolili gre fest

-karabiny szturmowe maja większy odrzut niż maszynowe moja ulubiona bron AEK teraz rzuca na boki jak taczkę teraz wszyscy latają z m16a3 bo to jedyna bron która da sie strzelać

- ten napis powitalny nie znika ;/

- niema czasu oczekiwania na graczy ale za to wydłuzyli czas pomiędzy rundami (poraszka)

- jeta nie da sie rozwalic rakietami naprowadzając

- 4 strzały z granatnika rozwalają czołg .... nieraz 3 strzały z rpg w tyl nie rozwala

-poznikamy dodatki do niektórych broni

-większość graczy teraz używa broni PDW

-rpg/spawn/granatnik praktycznie juz nie zabija piechoty

- jeszcze więcej błędów z łączeniem i wywalaniem się gry sa przydatki co gra przestala chodzić

- pistolet mp szybciej zabija niz karabin szturmowy ....

- ogólnie system strzelania i zabijania zostal spierdolony

- c4 i claymore znikaja po 5 s po smierci ... mogli dać z 3 min a nie znikają albo nie

tych błędów mozna wymieniać i wymieniać na pewno znalazło by się więcej niz lista poprawek które miały wejść

teraz dali mam BF 3.5 trzeba uczyć sie wszystkiego od początku tylko ze w gorszym wydaniu mi juz ta gra niepawia przyjemność jesli to sie nie zmieni to sprzedam BF3

Opublikowano

jak chcecie fanu to polecam m98b . jest mocniejsze . na hardzie zabija strzałem w noge,stope ale w dłoń już nie . mimo to jak użyjecie kolimatora do tej broni to macie double ,triple kille na tdm . naszczęście już naprawiają to co zepsuli . w zamian dostaniemy możliwość postawienia gry na naszym kompie co ułatwi gre z kolegami bo sami będziemy wybierać mapy tryby itp , nikt się nie wpierdoli podczas expienia albo zdobywania medali . na mav nie da się latać co jest absurdem ! dzięki temu snajper był jak ninja ! a teraz każdy troll zabije was nożem w plecy .... jedynie mogli poprawić to jak się lata na mav;ie a nie usuwać bo to nie realistyczne . fani bf;a dostali po dupie ! a fani mw3 mogą swobodnie wbijać z swoimi wallhackami i aimbotami do nas na grila z zwłok 100 lvl'a który podkładam c4 na heli , po to by poczekać na pare łatwych i przyjemnych killi . ale zginą bo ZAJEBALI MU CHAMSKIE GWK,QS Z MSR'a w dupe ! .ci co nie wiedzą wpiszcie na YT MSR,GWK,QS . A NO I TE DODADKI które upodobnią bf'a do mw3 . a wiem to bo przegrałem w mw3 200 h na multi . i wiem że to ścierwo dla dzieci i cziterów . PS sam miałem esp bo 80% go ma . i to tak na serio . bo tam każdy czit jest nie wykrywalny -.-

Gość malutki688
Opublikowano

no ja nie wqiem, to jest bez sensu... teraz usunel;i bug z nemezisami ale ci co wbili sobie 100 medali to im premii nie usunieto...

Opublikowano

spierdolili gre fest

-karabiny szturmowe maja większy odrzut niż maszynowe moja ulubiona bron AEK teraz rzuca na boki jak taczkę teraz wszyscy latają z m16a3 bo to jedyna bron która da sie strzelaćl - AEK jest dla boobów, którzy nie umią trafić.

- ten napis powitalny nie znika ;/ - Też to mam ;/

- niema czasu oczekiwania na graczy ale za to wydłuzyli czas pomiędzy rundami (poraszka) Dodaj, że wydłużyli też czas spawnu z 3 na 5 sec.

- jeta nie da sie rozwalic rakietami naprowadzająca Ja wczoraj jakoś rozwaliłem, ale później nie mogłem, bo wgl w niego nie trafiała.

- 4 strzały z granatnika rozwalają czołg .... nieraz 3 strzały z rpg w tyl nie rozwala 1 strzał z RPG = unieruchomienie, potem rzucasz HE, potem dobitka z RPG i leży.

-poznikamy dodatki do niektórych broni W moim MG36 nie ma magazynka ;/

-większość graczy teraz używa broni PDW Bo mają najmniejszy rozrzut

-rpg/spawn/granatnik praktycznie juz nie zabija piechoty Jak grasz na Normalu to co się dziwić. Przez te zmiany w końcu zrobiłem wyzywanie z m320 na L85A2. Graj na HC

- jeszcze więcej błędów z łączeniem i wywalaniem się gry sa przydatki co gra przestala chodzi Nic takiego nie zauważyłem

- pistolet mp szybciej zabija niz karabin szturmowy .... Potwierdzam

- ogólnie system strzelania i zabijania zostal spierdololi Tutaj i tak i nie. Mnie tylko dziwi dlaczego odrzut jest zajebiście duży jak leżysz, a jak stoisz to masz prawie no recoil z m16, m4

- c4 i claymore znikaja po 5 s po smierci ... mogli dać z 3 min a nie znikają albo nie ;/

tych błędów mozna wymieniać i wymieniać na pewno znalazło by się więcej niz lista poprawek które miały wejść

teraz dali mam BF 3.5 trzeba uczyć sie wszystkiego od początku tylko ze w gorszym wydaniu mi juz ta gra niepawia przyjemność jesli to sie nie zmieni to sprzedam BF3

Ja dodam od siebie, że chyba jakiś skok wydajnościowy jest. Gra nie miewa spadków FPS, jak to miało miejsce przedtem.

Gość malutki688
Opublikowano

No omg wiecie ze ecm jest zbugowany

Opublikowano

no ja nie wqiem, to jest bez sensu... teraz usunel;i bug z nemezisami ale ci co wbili sobie 100 medali to im premii nie usunieto...

Jka to usuneli bug z nemezisem?Nie da się już boostować czy jak?

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Gość malutki688
Opublikowano

Boostowac sie da a ostatnio bylo tak ze zamiast baretk dostawalles medal odrazu

Gość malutki688
Opublikowano

z PKP się teraz strzelać nie da .....

teraz zadna bron wsparcia sie nie nadaje.... m27 to fail.... pozostalo m36 ale to nie tasma

Opublikowano

teraz zadna bron wsparcia sie nie nadaje.... m27 to fail.... pozostalo m36 ale to nie tasma

no fakt :D

Opublikowano

EA troszkę się w głowach poprzewracało. Psują broń (konkretnie FAMAS) z DLC? Bez sensu ... Do tego wsparcie nie ma sensu, a szturmowiec ma odrzut jak nigdy ... Z USAS-em nie ma różnicy. Gra robi się bez sensu ...

Gość malutki688
Opublikowano

EA troszkę się w głowach poprzewracało. Psują broń (konkretnie FAMAS) z DLC? Bez sensu ... Do tego wsparcie nie ma sensu, a szturmowiec ma odrzut jak nigdy ... Z USAS-em nie ma różnicy. Gra robi się bez sensu ...

no akurat dobrze ze famasa oslabili bo on byl op, z 2 strony to tez nie uczciwe ze najlepsze bronie to te z dlc

Opublikowano

Bronie z DLC zawsze będą lepsze lub coś dodatkowego dawały, bo taka w sumie jest idea DLC, jakby te bronie były słabe to by nikt B2K nie kupował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...