Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Volibear najlepszy tank?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mundo ma mega potezny dmg.Ale sredni tank ze wzgledu na latwo dostepny healing reduction.Po prostu jego najwieksza zaleta jest regen hp.+jak ktos jest w stanie to zlozy madredy

Co do volibeara szczerze nigdy nie lubilem grac ta postacia i przeciwko na topie (ciezki do ubicia)W tf'ach moze wywolac troche zamieszania ,ale jakies wieksze szkody to on raczej bez feda nie wyrzadzi ,za bardzo item depend

Opublikowano

Mundo ma mega potezny dmg.Ale sredni tank ze wzgledu na latwo dostepny healing reduction.Po prostu jego najwieksza zaleta jest regen hp.+jak ktos jest w stanie to zlozy madredy

Co do volibeara szczerze nigdy nie lubilem grac ta postacia i przeciwko na topie (ciezki do ubicia)W tf'ach moze wywolac troche zamieszania ,ale jakies wieksze szkody to on raczej bez feda nie wyrzadzi ,za bardzo item depend

tak ma ale jego mechanika gry jest poprostu słaba, pozatym hp regen nei pomoze twojemu sojusznikowi w zaden sposób ubić przeciwnika albo pomóc mu w jakiś sposób, tak samo jak evelynn potrzebuje rework moim zdaniem.

nie polecam tego championa jako solotoper/tank/jungler .

Opublikowano

Volibear robiony pod tanka jest dobry, lecz nie najlepszy. Zdecydowanie lepiej robić go pod offtank'a. Jego passyw dobija mnie czasami -.-

Wróciłem ;]

Opublikowano

voli full tank z domieszką ap i w buildzie spirit visage i robisz pogrom, mam voliego dawno nim nie grałem bo wole singeda ;x

granie singedem jest poprostu zajebiste na maxa włączasz ulti jesteś unkillable latasz po mapie jak pojeb wszyscy cie gonią tracą pół hp padają a potem ''OMG HOW''

XDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...