Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Volibear najlepszy tank?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Voli , nie nie jest najlepszym "tankiem"

On jest dobry bo ma passyw do ,,uciekania''

Ale on wcale nie musi być pod full tanka to jest off tank bardziej;-)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ta, dobry voli kontruje sporo dobrych solo topów takich jak nidalee,irelia.

Dobry build do niego sprawia go 1vs1 nieśmiertelnym a w tf dalej pozostaje tankowny.

+ dobra farma

+ tak jakby escape system

+ ma mane ale nie jest manożerny

+ dobre ganki

+ sustain

+ nie nudzi się tak szybko / dobry 4fun

- na początku dosyć słaby

- cooldowny spore

Opublikowano

Ta, dobry voli kontruje sporo dobrych solo topów takich jak nidalee,irelia.

Dobry build do niego sprawia go 1vs1 nieśmiertelnym a w tf dalej pozostaje tankowny.

+ dobra farma

+ tak jakby escape system

+ ma mane ale nie jest manożerny

+ dobre ganki

+ sustain

+ nie nudzi się tak szybko / dobry 4fun

- na początku dosyć słaby

- cooldowny spore

co to za argument, nie nudzi się szybko, boże.. to zależy od upodobań gracza, nie ma przy żadnej postaci w sklepie opisu ' szybko się nudzi ' <face_palm>

Opublikowano

Voli jest lepszy pod off tanka.

Najlepszym tankiem w grze jest raczej sheen.

(Dodaję prefiks dyskusja)

Opublikowano

Zgadzam się z up ale shen można powiedzieć że spełnia dwie role ;d od 6lv ma ulti i supportuje tak jak by ,tank,support;-)

Ale co do tematu Voliberna warto kupić;-)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja gram dosc czesto volibearem i musze przyznac ze jest to bardzo dobry off-tank. Bo nie dosc ze sie duzo leczy a jego pasyw sie szybko odnawia to idac bulidem pod hp zabieramy sporo dmg skilem "w"

u1lc.png
Gość Teksanian
Opublikowano

Voli jest lepszy pod off tanka.

Najlepszym tankiem w grze jest raczej sheen.

(Dodaję prefiks dyskusja)

"Sheen", przez jedno e(Shen)

Shen jest w dodatku off tankiem.Można budować pod full tanka, ale tracimy duużo dmg.

Opublikowano

Ja tam Shena robię pod AP offtanka :) burst nie wąski, a sam bazowy tanking jest na tyle dobry, że składam sobie sunfire cape, abyssal scepter, zhonya hourglass, ew. Rabbadon (ale to w wyjątkowych sytuacjach), a tak to tanky dobijam, ale z samego abyssala + zhonyi mamy survi troszkę + 170 AP :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja tam Shena robię pod AP offtanka :) burst nie wąski, a sam bazowy tanking jest na tyle dobry, że składam sobie sunfire cape, abyssal scepter, zhonya hourglass, ew. Rabbadon (ale to w wyjątkowych sytuacjach), a tak to tanky dobijam, ale z samego abyssala + zhonyi mamy survi troszkę + 170 AP :)

Na shenie ap offtanku nie może zabraknąć rhylai´s crystal scepter, da troche hp, ap i fajną pasywkę, dzięki której z q slowujemy o 30%

Opublikowano

No ta zapomniałem o tym, też składam :) i mało tego zaraz na początku :P

To razem wychodzi 250AP + 500HP + slow skillami :O OP !

Gold Member

nvm

Opublikowano

Imo shen lepiej sprawdza się w wersji ad offtank/ full tank:]

Opublikowano

Volibear jest świetny.

Ja tam go robię pod tanka full hp tylko że jeszcze atmę dokładam dla dmg'a

League of Legends

Opublikowano

nie tank, a offtank nikt mu topa nie rozjebie no bo ten fear i miniony uciekają, a jak ktoś sie wysili zeby go zgankować to nagle mu się włącza passyw i chuj ucieknie i sie zregeneruje. potem wraca na topa i znowu fear i tak lajtowo

Opublikowano

Voli sam w sobie jest offtankiem i jego passyw + fear pozwalają uciec i zregenerować HP.

Na solo topa jest dobry.

W tf'ach sprawdza się nieźle, ogółem champ warty do kupienia bo nie ma jak dla mnie lepszego offtanka.

Opublikowano

Z moich doświadczeń dochodzę do wniosku, że najlepszym tankiem jest Shen, potem Mundo, a trzeci jest Voli takie mam doświadczenia po zagraniu ponad 30 gier każdą z tych postaci, ale to moje rankingi, a wy możecie mieć inne zdanie ;p.

Opublikowano

Z moich doświadczeń dochodzę do wniosku, że najlepszym tankiem jest Shen, potem Mundo, a trzeci jest Voli takie mam doświadczenia po zagraniu ponad 30 gier każdą z tych postaci, ale to moje rankingi, a wy możecie mieć inne zdanie ;p.

mundo moze i tank niezły (chociaż raczej średni) ale w tf'ach to wielkie gówno nic nie zrobi tylko Q którym łatwo uciec i autoattack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...