Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Brak bazy danych [.sql] w plikach serwerowych.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zrobiłem serwer, z oryginalnych plków użytkownika Else, z elitepvpers.com (update 1.0.0.5)

Źródło: http://www.elitepvpers.com/forum/browsergames/1340763-private-server-shakes-fidget.html

Zauważyłem, że w tych plikach nie ma bazy danych .sql. Oczywiście bez bazy, nie da się rejestrować nowych kont. I w tym problem. Nie ma bazy danych, nie ma rejestracji.

- W plikach, w temacie Official Server Files na mpcforum, są pliki, i baza danych sfgame.sql dzięki czemu można robić konta

- A w najnowszym updacie, gdzie jest karczma itp.. ALE nie ma bazy danych. A jak spróbowałem ze starych plików skopiować bazę danych też się nie da:)

Dlatego chcę uzyskać tą baze danych, lub jakiś download lub jeszcze jak zrobić baze danych dla kont czy coś)

THX z góry plusiki, dobre komentarze itp!!!

Opublikowano

Na pierwszej stronie Else napisał, że ten .sql nie jest potrzebny (sorki za google tłumacza, bo on naprawdę żałośnie tłumaczy, a ja niemieckiego nie znam :P)

Jeśli działanie nie działają w grze pojawia się kod błędu: # -99. Kod ten pokazuje po prostu zwrócić uwagę, że to nie jest jeszcze zaimplementowana, a jeszcze do naśladowania!

Dodatkowo, plik SQL nie jest obecnie potrzebna, ponieważ struktura danych nie jest związany z! Więc nie dostać ataki paniki! ;-)

Nie ze względu na fakt, że rejestracja działa, domyślne hasło i nazwa użytkownika w następujący sposób:

Nazwa użytkownika: admin

Hasło zmień_mnie

Moje tutoriale:

[TuT] Jak założyć i rozwinąć własną gildię

Zapraszam!

Nick na s14 SF GAME: Macuser

Opublikowano

No bo jakiś sposób być musi, skoro jest konto:

Username: ADMIN
Password: CHANGEME

To gdzieś musi być to zapisane. Może źle to ująłem, że można się rejestrować. Chodziło mi o to, że na pewno jest na to sposób. Pytanie tylko w którym pliku jest to zaszyfrowane....

Moje tutoriale:

[TuT] Jak założyć i rozwinąć własną gildię

Zapraszam!

Nick na s14 SF GAME: Macuser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...