Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy hosting to mineserv . Mam tam server od pieciu miechow i Wszystko dziala no lags i Git :D Polecam !

Zapraszam na najlepszy Server MineCraft

IP : s8.mineserv.eu:55001

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moim zdaniem craftserve , ale jest troche drogi . Mineserv'em też nie pogardzę :) Może dodaj ycraft miałem na nim serwer i całkiem , całkiem

1361453243-U739101.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Siema! Chcesz założyć serwer minecraft, ale wiesz, że nie jest to tanie. Zdziwię Cię oto przedstawiam Hosting [LINK]. Co oferują?

✔ Hosting gier:

☞ Minecraft

☞ Counter-Strike (wszystkie wersje)

☞ Inne gry, np. Left 4 Death 1 i 2

✔ Hosting serwerów głosowych:

☞ Mumble

☞ Ventrilo 2

☞ TeamSpeak 3

✔ Hosting stron WWW

Dlaczego własnie oni?! Dlatego, że robią wiele zniżek, np. Dzień Dziecka -50%. Jest dużo taniej, a jednocześnie lepiej. Żałuję, że nie zetknąłem się z tym hostingiem wcześniej, chociażby dlatego, że np. z serwerem minecraft dostaje się za darmo stronę WWW i serwer głosowy. Również biję konkurencję pod względem posiadania Spigot'a - bukkit, który powoduje znaczny przyrost fps'ów (mniejsze lagi). Klient sam decyduje o ilości graczy (hosting nie narzuca ilośći tylko zaleca), ale należy mieć na uwadze, że na płynność gry wpływa czynników tj. pluginy, rozmiar mapy, użycie redstone/piston. Pozdrawiam i zapraszam do rejestracji pod linkiem [LINK].
Opublikowano

ja mineserv.pl nie polecam za każdym razem jak kupowałem jakiś problem.

1 raz kupowałem - maszyna zepsuta

2 raz kupowałem - jak sie zapisywał swiat to serwer wyłączało

Ja polecam mine24.pl nie ma tutaj w ankiecie ale serwery tanie. Szybki kontakt. Super jakość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...