Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostań Kidmodem Na Mpcforum! Złóż Aplikację!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@upup

administratorzy mają swoją połowe do gadania, modzi też połowę. Nie ma tak że tylko modzi decydują bo na forum było by bardzo rozwinięte koleszkostwo :P Ostatni idiota którego jakiś mod chce kidmoda nie dostanie. nawet jak nie ma moda w dziale BF to tego kidmoda niekoniecznie dostać musisz, wszystko zależy od administracji w Twoim przypadku :P. Najlepiej zrób to co mam w sygnie.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Z takim podejsciem to juz w ogole nie skladaj aplikacji. trzeba byc optymista jak na poczatku juz przekladasz szale na strone ze nie dam rady to tak bedzie ;)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Witam jestem Nowym Użytkownikiem na Forum ale z duzym doświadczeniem , moim zdaniem nadaje sie na Moderatora mam dużo czasu oraz bd pilnował dany dział/działy na forum zapoznałem sie z Regulaminem na kimModa mam nadzieje że Komisja Administratorów mpcforum.pl nie skreśli mnie na starcie mimo że jestem tu nowy każdemu wolno dać szanse

Pozdrawiam Ratnym :)

Opublikowano
Witam jestem Nowym Użytkownikiem na Forum ale z duzym doświadczeniem , moim zdaniem nadaje sie na Moderatora mam dużo czasu oraz bd pilnował dany dział/działy na forum zapoznałem sie z Regulaminem na kimModa mam nadzieje że Komisja Administratorów mpcforum.pl nie skreśli mnie na starcie mimo że jestem tu nowy każdemu wolno dać szanse

Pozdrawiam Ratnym :)

Na piękne oczy to kida raczej nie dostaniesz.

76561198001815076.png
Opublikowano
ja nie mówię że nie dam ... Tylko że pewnie znając moje szczeście admini mnie nie wybiorą :)

No widzisz ja już odpowiedź dostałem, musisz czekać ;]

1317454587-U195480.png

Opublikowano

@up

Nie no pocisk. Fajna metoda na gaszenie. sv_lizulizu 1

Prawda jest taka że teraz 90% aplikacji na kidmodów dotyczy działu metin 2. Ehh. :P. Po czasie te 2 miechy moda testowego wydaje mi się troche nie trafione. Skoro potencjalnie możemy popełniać błędy które mogą zaszkodzić forum i dostajemy przez to mniejsze uprawnienia i ten okres trwa 2 miechy, to czemu mounthains dostał moda po 1.5 tygodnia testowania? Wiem ,była potrzeba bo stary mod zrzekł się władzy. Ale czy to oznacza że z miejsca możecie w pełni zaufać takiej osobie? Hmm. Troche to rujnuje ideę rangi kidmoderatora. Nie żebym się czepiał ale po prostu piszę co w tej chwili myślę :P Mam nadzieje ze to nic nie zmieni, bo czasami lepiej siedziec cicho. pozdro :D

@down

nie o to m i chodzi ofnet ;P

Opublikowano

@up

Kidy mogą tylko zamykać tematy, więc kto by banował debili, kasował spam? Mounthains to wg mnie dobry wybór. Teraz nie zaglądam tam, ale wcześniej widać było, że nadaje się do tego.

Opublikowano
@up

Nie no pocisk. Fajna metoda na gaszenie. sv_lizulizu 1

Prawda jest taka że teraz 90% aplikacji na kidmodów dotyczy działu metin 2. Ehh. :P. Po czasie te 2 miechy moda testowego wydaje mi się troche nie trafione. Skoro potencjalnie możemy popełniać błędy które mogą zaszkodzić forum i dostajemy przez to mniejsze uprawnienia i ten okres trwa 2 miechy, to czemu mounthains dostał moda po 1.5 tygodnia testowania? Wiem ,była potrzeba bo stary mod zrzekł się władzy. Ale czy to oznacza że z miejsca możecie w pełni zaufać takiej osobie? Hmm. Troche to rujnuje ideę rangi kidmoderatora. Nie żebym się czepiał ale po prostu piszę co w tej chwili myślę :P Mam nadzieje ze to nic nie zmieni, bo czasami lepiej siedziec cicho. pozdro :D

@down

nie o to m i chodzi ofnet ;P

Mount~ został przeniesiony na moda bo zaszła taka potrzeba. Juz tam jest ogromny spam a co dopiero bez zadnego moderatora a tylko z samymi kidmodami.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...