Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostań Kidmodem Na Mpcforum! Złóż Aplikację!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Paku jest specjalny dział, który ma nazwę Aplikacje na Moderatorów Działu.

dzięki ale nie składam podania. chyba jednak wole być userem i pomagać moderatorom jako user :)

jeszcze raz dzięki za pomoc i pozdrawiam

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Admin Cienia
Opublikowano
Wogóle ktokolwiek patrzy na ten dział aplikacje? xD

Przegląda i żebyś wiedział że bardzo często. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Będzie otwarta cały czas. Kidmod jest jak moderator, więc nabór się nie skończy nigdy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

fajny pomysł - mam nadzieję że się sprawdzi - ciekawi mnie ile już podań doszło (taki mały spamik?)

pozdrawiam

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

@up

Aplikacje na moderatorow dzialow i sobie policz :D

@Crasher

I tak zbyt nie masz na co czekac bo jak znam zycie Mlody nikogo do dzialu Maple Story nie dopusci :P Chyba ze bedzie znal na pamiec caly podrecznik od c++ i delphi ;D

Opublikowano
Wiem wiem ale przynajmniej mógłby ktoś napisać czy są jakieś szanse lub do których działów kidmodzi są potrzebni :P xD

Jak bedzie potrzebny kid mod to napewno zostanie jeakiś wybrany. Zbyt dużo ludu do wyboru :P

76561198001815076.png
Opublikowano

No w końcu muszą kogoś dopuścić do moderowania , wiecznie ci sami modzi na pewno nie będą :F. Ten dział powstał po to żeby chyba w sytuacji kryzysowej szybko mieć dostęp do potencjalnych kandydatów, to że nie odpisuje nikt na nasze podania nie oznacza że nas nie chcą, oznacza to że musimy czekać i jesteśmy jak forum będzie w potrzebie :D Ci co dostali odpowiedź typu ,,Nie'' po prostu nie nadają się na moderatora i admini dali mu do zrozumienia żeby nie czekał :P

Opublikowano
@up

Aplikacje na moderatorow dzialow i sobie policz :D

@Crasher

I tak zbyt nie masz na co czekac bo jak znam zycie Mlody nikogo do dzialu Maple Story nie dopusci :P Chyba ze bedzie znal na pamiec caly podrecznik od c++ i delphi ;D

Jestem wymagajacy ale nie przesadzaj z tym C++ ;). Kazdy na pewno bedzie mial swoja szanse, lecz moim zdaniem musi na to troche popracowac, a na pewno to docenimy. Chodzi o to, ze jesli w danym dziale jest wystarczajaca ilosc modow nie ma co brac ludzi na zapas. Z czasem kogos do MS dobiore bo narazie Yoooj sam pracuje, ale o tym niedlugo...

card.png

Opublikowano

Tiak, tyle ze czas MS dobiega powoli konca. Za rok, dwa wchodza next-geny (mmo) ktore wypra wszystkie terazniejsze gry z obiegu. Beda to na 99% non-targetowki ktore po prostu beda nie do porownania z tym co mamy teraz. Wyobraz sobie np. savage 2 polaczone z wowem za darmo. Ja sie na tego kid moda nie pcham bo wiem ze go nie dostane xD, ale daj komus kto cos tam w ms robi zeby chociaz sobie pomodowal przez jakis czas, moze pozniej cos z tego bedzie. Next-geny zmienia to forum ;F watpie czy ktos pozostanie przy silku czy MS kiedy wejda.

Opublikowano

ja złożyłem podanko 8 września i dopiero dzisiaj odpowiedź dostałem . Po prostu to olej jak ja, nie będziesz się tym przejmować i jak odpowiedzą to będziesz mile zaskoczony xD

No co z tym testem pare godzin czekam :D

Opublikowano

Jezeli nie dostane jako takiej odpowiedzi to nie zostalem wybrany?

I kolejne moje pytanie czy musze miec przychylnosc moderatora dzialu ?

Opublikowano

#1 Jeśli nie dostaniesz jako takiej odpowiedzi to znaczy że jesteś w rezerwie na wypadek gdyby potrzebny był mod

#2 Tak

#3 jesus kiedy ten Yoooj wejdzie na forum :D

Rofl no i mam tego kidmoda. Czeka mnie duuużo roboty..

Opublikowano
Jezeli nie dostane jako takiej odpowiedzi to nie zostalem wybrany?

I kolejne moje pytanie czy musze miec przychylnosc moderatora dzialu ?

To moderatorzy działu wybierają sobie kidów do pomocy.

76561198001815076.png
Opublikowano
witam ja wogóle mam szanse na kid moda czekam i czekam i nic

E tam ja też czekam ;P

Bądź cierpliwy ;P

1317454587-U195480.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...