Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wejscie do LoT

/home

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Dedi sluszna uwaga, kiedys napisalem podobnie wtedy byl to temat z pakietem do wingow ktory mial kazdy w necie mozna bylo tego znalesc multum, na forum www.mpcforum.com jest o tym mowa i tam nikt tego nie usuwa nawet o tym nie mysli dlaczego ? Bo to juz taka Polska mentalnosc ze jak masz to nie chcesz zeby ktos wiecej mial a takie teksty @tackilla o tym jaki to syf ze robi sie burdel itd to chyba facet nie bral pod uwage siebie hehe smieszni ludzi ( chyba srednia wieku to 12 ).

Opublikowano

Dokladnie sprzedalem wejscie 3 osobą godnych uwagi którzy nic za przeproszniem "nie wykapują" Ja nie korzystam z lotu bo mi to zwisa Gralem dosc dlugo na tym zarobilem ponad 2kb i bana wylapalem bo kiedys ichor mnie przyuwazyl i sylali na mnie mase ticketow a wiadomo jak cale Alliance ichorow 4 gildie po 80 membersow jebnie ticket na 1 osobe to po mnie :P no ale troche przesadzilem ze cala gildia moze to byc 1 osoba nawet :) dlatego sprzedalem lot dla ludzi ktorzy nic nie powiedza o tym i graja na wlasna odpowiedzialnosc

The End

Opublikowano
Czy Ty w ogóle nie myślisz?

Jeżeli ktoś to poda na forum to gówno zrobisz a nie się wzbogacisz... Zrobi się mega burdel i po 2 dniach MM zablokują to wejście...

O tym nie pomyślałeś?

po 1 :nie niepomyslalem, jakos ten bug dosc dawno slyszalem i K2 dalej nic z tym nie robi...

po 2:myslisz ze ludzie sa tacy debilami ze nie umieja zrobic 2 acc po czym wszystkie jawele oraz acient itemy ze sprzedazy przezucic na swoje activ konto?

po 3: jesli tak bardzo przeszkadza wam ten temat to czemu go nie usuniecie? tak jak polowe dzialow na tym forum gdzie prawie ze nikt niemoze uzyskac informacji od graczy ktorzy dany hack maja....

Opublikowano
skoro twierdzisz ze nie ma nic za free to moze powiesz co to takiego moze byc??

http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=2...highlight=Loren

Kokosz i Ziomal niw wywalajcie tego plz, aczkolwiek jest tu link do konkurencji. Wqrza mnie takie bezsensowne gadanie ze czegos nie ma jak jest, ale wqrza mnie tez lenistwo.

fajnie ze moj nick ten koles wymienil ^^

2006-2010

Opublikowano
skoro twierdzisz ze nie ma nic za free to moze powiesz co to takiego moze byc??

http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=2...highlight=Loren

Kokosz i Ziomal niw wywalajcie tego plz, aczkolwiek jest tu link do konkurencji. Wqrza mnie takie bezsensowne gadanie ze czegos nie ma jak jest, ale wqrza mnie tez lenistwo.

hmm w zwiazku z tym, ze bylem tym zainteresowany - sprawdzilem. I moge powiedziec jedno - nie dziala:D

que?

Opublikowano
hmm w zwiazku z tym, ze bylem tym zainteresowany - sprawdzilem. I moge powiedziec jedno - nie dziala:D

Zal.. Widac pro haxor z ciebie.. Raz probowal.. Nie wbilo.. i odrazu "not working"

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

chcesz powiedziec,ze wszedles ta metoda? no widocznie nie jest ze mnie pro haxor...

que?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...