Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wejscie do LoT

/home

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moglby ktos podac sposob wejscia do LoT? bo wiem ze mozna jakos. Jesli to nie powinno byc publikowane to moze na pm;>?

que?

Opublikowano

Wchodzisz do Loren a za mostem w prawo jest wejscie

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano
Wchodzisz do Loren a za mostem w prawo jest wejscie

ehehehe sie usmialem, dzieki za konkretna odpowiedz

//teach me mastah().

Jesli to mialo byc zabawny to sie usmialem, a jesli nie wiesz o co chodzi to nie pisz.

que?

Opublikowano
jeszcze raz ci mowie ze nikt ci tego nie da nawet nie sprzeda więc topik można już zamknąć

dlaczego jesteś taki pewien. Warna poleciał.

Opublikowano

no nic dzieki za zainteresowanie topiciem. co prawda nie dowiedzialem sie, ale i tak warto bylo sprobowac

que?

Opublikowano

Witam,kto chce sie dowiedziec o lot bugu na cm i bez cm pisac gg:0000000 koszt 20b.Info w języku angielskim.Pozdrawiam.Z tego co wiem mało kto na cm dostał bana z lot.

Nie sprzedajemy informacji.

Ziomal

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano
Witam,kto chce sie dowiedziec o lot bugu na cm i bez cm pisac gg:0000000 koszt 20b.Info w języku angielskim.Pozdrawiam.Z tego co wiem mało kto na cm dostał bana z lot.

Nie sprzedajemy informacji.

Ziomal

cieszy mnie reakcja Ziomala :)

zapytalem ale jesli to jest az tak tajemnicze i tyle warte, to faktycznie nie warto nawet pytac. no nic /rush to lodi po CM:)

que?

Opublikowano

tak franio mówi prawdę opłaca się w 100% tanio szybko wytłumaczone =] POLECAM

(Pochwale się nawet że w 1 dzień zwróciło mi sie info 3 razy ^^ ) GL ...

jeśli ktoś ma wątpliwości dam screeny z dnia wczorajszego bo dziś na Midgard dzień otwarty w locie ... jakby co pm ... = ]

Opublikowano

dzięki temu filmikowi juz wiem jak wejsc do LoT ^^ obejrzalem go, wpadlem na pomysl i juz xD za kilka dni tam filmik jak jestem w LoT dla dowodu :)

Opublikowano

tego lega seta to se w buty możesz wsadzić wątpię by ktoś już dostał tego buga (Franio The End ) = ] ... ^^ (Skorzystałem i po 3 dniach mam już 10x więcej niż dałem za info opłacało się a niedowiarkom życzę gl ... ^^

Opublikowano

to bylo do przewidzenia ze osoby ktore znaja juz ten bug bede mialy all osoby z tego forum w dupie... ja nierozumiem po co to forum jest prowadzone skoro inne osoby nie chca pomoc innym osobom tylko potem jak sie dowiedza to odrazu krzycza zeby zamykac temat bo potem acienty straca wartosc...

Opublikowano

i dobrze robią bo przez takich jak Ty sie robi za przeproszeniem burdel, w Locie juz jest syf i będzie trzeba porozmawiac z Modim zeby naprawił ten problem

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano

omg i jestesmy w punkcie wejscia... czyli Ci co juz sie wzbogacili chca teraz dopiac tego aby ten bug zostal naprawiony ehh n/c ;) w takim razie do czego jest to forum? do tego aby po3mac temat 2 dni dowiedziec sie co i jak na dany temat i do kosza? a pomysleliscie o nowych uzytkownikach tego forum ? watpie, kazdy mysli tylko o sobie w jaki sposob szybko zarobic

mam nadzieje ze zostanie to w jakis sposob dostrzezone przez modo'w tego forum ktorzy zrobia cos w tej sprawie

edit: i nie oczekuje od innych uzytkownikow tego forum (np. pana wyzej) zbednych tekstow typu: "bo przez takich jak Ty sie robi za przeproszeniem burdel" a nie pomyslales o sobie? moze w tym momencie to ty tam robisz burdel lazac tam co sek. i dripujac roznego rodzaju acienty

Opublikowano

Nie Ci, którzy się dorobili...

Jest wiele osób, które znają bug'a a z niego nie korzystają chociażby z powodu tego, że mogą dostać szybko bana...

Czy Ty w ogóle nie myślisz?

Jeżeli ktoś to poda na forum to gówno zrobisz a nie się wzbogacisz... Zrobi się mega burdel i po 2 dniach MM zablokują to wejście...

O tym nie pomyślałeś?

A tak poza tym to w Locie więcej stracisz niż zyskasz.

aaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...