Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vanityloader

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Loader jest super wlasnie takiego szukalem ;]

ale zastanawiam sie czy jest moze taka opcja wlaczenia "floor" (podłogi - Podłoża) bo gram sobie tak na tym czarnym tle i oczoplasu mozna dostac ;]

jezeli istniala by taka mozliwosc z gory thx

Dostalem odpowiedz od soadmani i napisal ze nie zrobi tego i nawet mu sie o tym nie mysli ;]

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
Dostalem odpowiedz od soadmani i napisal ze nie zrobi tego i nawet mu sie o tym nie mysli ;]

Dlaczego? Łaski nie robi nikomu, skoro robi sam dla siebie to nie wiem po co jest upubliczniany.

@down

:P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Dlaczego? Łaski nie robi nikomu, skoro robi sam dla siebie to nie wiem po co jest upubliczniany.

On równie dobrze może powiedzieć ze łaski mu nie robicie używająć tego loadera, kasy na tym nie zarabia więc mu to zwisa :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Niestety tego sie spodziewalem :

i ve stopped working on project because of my school. dont try to use old versions. sorry guys :/

mods can close the thread.

Soadmania przestal pracowac nad vanityloaderem poniewaz ma duzo nauki w szkole ;p jezeli jakis mod to czyta to nie wiem, chyba dajcie temat do kosza.. jezeli kiedys postanowi odnowic loadera umieszcze go na stronie ;p

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...