Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vanityloader

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
it connects the ip in pk2. so just patch your pk2 it will connect.

ten loader bierze ip z twojego mediapk2 ktory masz rozpakowany w folderze silka :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Jeszcze niema na nowa wersje, jutro albo pojutrze soadmania wrzuci linki wiec dam je na moje konto na rs'ie(dam jeszcze na filefronta i megauploada ale niestety nie mam do nich kont ^^)

sygna1o.jpg

Opublikowano

przepraszam wszystkich ze nie aktualizuje tego.. nie mam neta i mi co chwile prad wywala.. postaram sie wszystko zaktualizowac i napisac co nowego wyszlo.. pisze z pracowni inf z school xD

@EDIT.

Wszystko zaktualizowane, nowe skany tez sa :)

pozdro ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

Specialnie dla was z uploadowałem wam na nowy link :P

http://uploading.com/files/a15936d8/VanityLoader_v0.6_Beta__Xanter.rar/

76561198001815076.png
Opublikowano

@up

dzieki, troche przesunolem wyzej i podkolorowalem xD

Btw.

jesli chcecie to dawajcie pmy to bede wstawial na inne zrodla niz te 4 podane na poczatku. dalem 3 bo myslalem ze starczy ale chyba im wiecej tym lepiej :P pzdr.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Loader jest super wlasnie takiego szukalem ;]

ale zastanawiam sie czy jest moze taka opcja wlaczenia "floor" (podłogi - Podłoża) bo gram sobie tak na tym czarnym tle i oczoplasu mozna dostac ;]

jezeli istniala by taka mozliwosc z gory thx

"... To ja jestem Bogiem , uświadom to sobie ..."

2464621040982908.png

Opublikowano

Jutro postaram sie zagadac do soadmania, jezeli bedzie taka mozliwosc w nastepnej wersji napewno sie ukarze. chociaz to jest taki specjalny loader dla slabych kompakow :)

@edit.

ok juz napisalem

jutro zobacze co nam odpisze bo zaraz spadam.. bo nie wiem czy nie zasne na klawie zaraz ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano
Loader jest super wlasnie takiego szukalem ;]

ale zastanawiam sie czy jest moze taka opcja wlaczenia "floor" (podłogi - Podłoża) bo gram sobie tak na tym czarnym tle i oczoplasu mozna dostac ;]

jezeli istniala by taka mozliwosc z gory thx

Jak dla mnie to zaletą tego loadera jest to ze nie ma podłogi ale kto wie może wlączą możliwość jej oglądania^^

76561198001815076.png
Opublikowano

generalnie - działa :)

nie dam 5* bo bana złapałem już niestety, ale żalu jakoś szczególnie nie mam, monitora nie wyrzuciłem przez okno, nie zbiłem mamy krzesłem, ani nie odgryzłem psu ogona :P

zwłaszcza że dostałem na moje jedyne 2 chary - uhh ależ mocny jestem xD

Opublikowano
generalnie - działa :)

nie dam 5* bo bana złapałem już niestety, ale żalu jakoś szczególnie nie mam, monitora nie wyrzuciłem przez okno, nie zbiłem mamy krzesłem, ani nie odgryzłem psu ogona :P

zwłaszcza że dostałem na moje jedyne 2 chary - uhh ależ mocny jestem xD

Uzywająć loadera/bota bierzesz na siebie ryzykoze mozesz dostać tego bana :P

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...