Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vilis.org [DEDYK][Pl]

kahan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możliwe że będzie dzisiaj jednak on w nocy niestety mi to nie na reke ;/

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

amatorka... gosc strzeli serwer z wzoru a nie potrafi nic poza tym zrobic i pozniej taki serwer dziala 15dni... juz 100x wole shain... tam przynajmniej widac ze wszystko potrafia zrobic i ze buduja serwer od podstaw a nie z tutkow na mpc... wracam na shain.. pozdr..

Amatorka ? Już pisałem że tego bugu byśmy nie wykryli. Po wyeliminowaniu błędu zmieniło się wymagane doświadczenie na poziom. Jeżeli bym nic nie umiał (Ozoom) to bym sie nawet nie podejmował naprawy tylko olał i usunął serwer albo postawił nowy. Wszyscy na forum byli za resetem kont bo i tak nie wbili dużego poziomu więc nie wiem o co cała spina i tak na boku jeżeli graczowi podoba się serwer to nie odchodzi po 1 usterce.

Opublikowano

@Vilis co do tego bonusu na 4h 100% expa więcej: To jest od momentu startu serwera dla wszystkich kont czy od momentu zalogowania się postacią?

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

@Vilis co do tego bonusu na 4h 100% expa więcej: To jest od momentu startu serwera dla wszystkich czy od momentu zalogowania się postacią?

Od momentu startu serwera.

Opublikowano

ja proponuje na start dac kazdemu x2 PD na 3h (mozliwosc sciagania)

to moim zdaniem bardziej by wszystkim pasowalo:>

na forum jest napisane, ze w ramach rekompensaty bedzie uaktywnione 100% expa na 4h dla wszystkiich (wraz ze startem serwera)

Opublikowano

No właśnie tych co nie będzie na starcie po prostu będą mieli w plecy :>

Opublikowano

Szkoda że zjebali sprawę było naprawdę sporo ludzi a teraz jest nie cała połowa tego. Mi się nie śpieszy bo nie jestem No-Life ale to irytuje jak jest planowany start wszyscy czekają a tu dupa jak zawsze, bo nie wszystko było sprawdzone. A teraz też nie będzie pewności czy będzie działać po czymś takim , a jak zadziała to pewnie postoi dwa tygodnie i padnie.

A to podniesione doświadczenie na 4godziny to tylko nie dojeb mógł wymyślić bo na starcie nie będzie większości

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

ja proponuje na start dac kazdemu x2 PD na 3h (mozliwosc sciagania)

to moim zdaniem bardziej by wszystkim pasowalo:>

Ta i kazdy zrobil by sobie po 10 kont i odrazu mial by pdkow ile tylko by chcial;) na prawde pomyslales proponujac to:)

jesli juz cos zmieniacie to zwiekszcie(znacznie) cene zmianek bonu:) bo bs bedzie najczesciej uzywanym czitem a tego nikt by chyba nie chcial:)

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...