Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vilis.org [DEDYK][Pl]

kahan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurva co zrobić żeby mnie full okno??;/ a nie w małym okienku??

Wchodzisz w folder metina -> config.exe [jeżeli nie masz wklejasz z byle jakiego metka]

W configu masz zakładkę Window Mode w ktorej masz 2 opcje do zaznaczenia

Window mode - okienko

Fullscreen mode - pełne okno

Jeżeli chcesz w oknie ale duża rozdzielczosc w configu zaznaczasz Window mode oraz wchodzisz w zakładkę Display i zmieniasz Resolution na wyższy ;d

lownfast

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Offtopic

Kolego, zacząłes mnie irytować od kilku tematów, ale mysle nie będę Ciebie zwracał uwagi. Ale teraz to już chyba zabrnęło za daleko, i mysle że masz najmniej do gadania w tym temacie jak w wielu innych. Bawisz się w jakiegos "recenzenta" pozwole sobie zacytować ciebie z innego tematu

Widać że pokazujesz jaki to jestes wyrafinowany, twoje wypowiedzi sa jak tematy do tutorialów, moim zdaniem takie cos jest zalosne. Jeżeli masz zamiar się tak wypowiadać dalej, to Ci dam wskazówkę. Formułuj wypowiedz w ten sposób:

- Ocena prezentacji

- Ocena serwera

- Wrażenia po 25lvlu

- Wrażenia po 50lvlu

- Wrażenia po 75lvlu

- Krótko na temat serwera

- Podsumowując

A tak szczerze, to skończ żałosną zabawe i idź spamuj w offtopic'u z takimi wypowiedziami. Oczywiscie jezeli chcesz cos do mnie napisz PW bo nie mam ochoty dostawać warny za dyskusje offtopic w temacie serwera.

Tyle mam do powiedzenia, a no i te twoje raportowanie, pierwszy raz widze takie cos zeby user tak "pomagał" [Lizo...] moderatorom. Żegnam

PS

Nie tylko ja mam takie zdanie o tobie, pewnie wiekszosc userów.

@Cosa [żeby nie było że pisze też nie na temat]

na twupload client sciąga się w 10 minut maksymalnie.

Wziełeś pod uwage prędkość internetu ? Ja niestety mam 1 mb / s ... Dobra przez noc pobiore ..

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

O matko wiem jak się zmienia na full okno itp....ale właśnie zmieniłem w tym cliencie i chu...dalej jest na małym pobrałem te łatke ale gówno daje...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Wziełeś pod uwage prędkość internetu ? Ja niestety mam 1 mb / s ... Dobra przez noc pobiore ..

Ja z predkoscią 2Mb/s pobrałem całego clienta w 48minut. Pobieraj z tego pierwszego linku w dziale Download na oficjalnej stronie idzię naprawdę duża predkoscią.

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

coś mieli odpalić "zaraz" i dupa , nadal nic , albo coś nie poszło znowu albo napiszą że jutro startują na nowo lub coś w tym stylu ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

może jakieś info czy wgl włączycie ? , bo mi się wydaje że już ustaliliście start na jutro ...

jeszcze 1 tescik i wlaczamy serwer, myslimy ze bedzie juz cacy

Opublikowano

jeszcze 1 tescik i wlaczamy serwer, myslimy ze bedzie juz cacy

BITCH PLEASE!

Jeden teścik? Okay. Ale minęło już 1h! Ludzie odpowiedzmy sobie szczerze - warto czekać cały dzień, zmarnować go aż jakieś lajki włączą serwer? Dawno byście na b*****a.pl wbili ok. 40lv, na innych 4funach po 100, a wy czekacie aż jednemu się zachce serwer włączać.. Jeden test napisał któryś z HA,GA,GM,SJWHDWKNKA czy ch*******************j wie kto. Cały czas tylko jeden obraz: http://screenshooter..._2012__21_00_11

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
BITCH PLEASE! Jeden teścik? Okay. Ale minęło już 1h! Ludzie odpowiedzmy sobie szczerze - warto czekać cały dzień, zmarnować go aż jakieś lajki włączą serwer? Dawno byście na b*****a.pl wbili ok. 40lv, na innych 4funach po 100, a wy czekacie aż jednemu się zachce serwer włączać.. Jeden test napisał któryś z HA,GA,GM,SJWHDWKNKA czy ch*******************j wie kto. Cały czas tylko jeden obraz: http://screenshooter..._2012__21_00_11

Jak jesteś taki PRO to zapraszamy, robimy co w naszej mocy chyba że wolicie grać w systemie : 5min gry /reset i tak w kółko

Opublikowano

Jak jesteś taki PRO to zapraszamy, robimy co w naszej mocy chyba że wolicie grać w systemie : 5min gry /reset i tak w kółko

Zapraszamy? Chętnie, ale gdzie? : ) Powiedz tutaj jaki macie problem, bo napisałeś/napisałaś/napisałoś że Ci co są na TS3 to wiedzą co się dzieje, ja np. nie mam ts, nie mam mikro to po ch************ja mi on na kompie? Napisz tutaj co się dzieje, żeby ludzie wiedzieli..

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Takimi wypowiedziami to graczy nie zyskasz.Pracowaliscie na tym serwer +/- rok i wyszło jak wyszło.Pewnie odpowiesz że jak jestem taki mądry to sam zrobie serwer, niestety taki mądry nie jestem ale twoim przypadku na przysłowiowego piekarza nie trafiło.Osobiscię podziękuje za grę na tym serwerze.Pozdrawiam wszystkich.

94051081471225724789.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...