Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ec Public Hack ;)

Gitek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
asdrk.png

Download:
http://odsiebie.com/pokaz/5331804---c3a1.html

Injector (Dla tych co mówią że nie działa)
http://odsiebie.com/pokaz/5342039---fbe4.html

VirusTotal:

http://www.virustotal.com/nl/analisis/f82c...82da-1252234178

How To Use:
1. Zmień nazwę pliku dll i exe
2. Start hack
3. Włącz warrock
4. Kliknij 2x Ok
5. Log in i Insert

HAVE FUN!

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

Jest to obojętne jaka ci się podoba np. dupa.dll i dupa.exe

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

trzymaj ctrl (control) potem kliknij na 2 pliki .exe i na .dll i na obojetnie ktory kliknij zmien nazwe i juz. :P

@edit sry zle przeczytalem :P

zmien na jaka chcesz

Opublikowano

zalll ..... normalna mam ci o tym poradnik napisac jak kliknac zmienic nazwe?na jaka? skadajaca sie z liter lub hinskich znaczkkow lub cyfr

dam edita czy mi dziala ale nie testuje bo za malo kb a za duzo opcji

@ 2 upow za chwile napiszecie kolejnego posta i ze 5 nie?

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

haczek fajny ale już wykrywalny - warto było poczytać komenty na stronie z której zerżnąłeś - ludziom go wykrywa !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

omg - klikasz prawym przyciskiem myszki na pliku na przykład : jestem mądry.dll i zmieniasz na jestem głupi.dll to samo z plikiem .exe - plik .dll i plik.exe muszą mieć taką sama nazwę - co w tym trudnego?!

Samszain - mi też się odpala i tez mogę dać scrn ale co z tego jak po 5-10 min go wykrywa!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

@2xup ja niemoge to ty wes sie ucz informatyki chociaz troche jak ja mialem 5 lat to to umialem lepiej biez sie za uczenie a nie za hackwanie jak ty takich rzeczy nie umiesz

a mi nie dziala trzeba miec jakis program oprocz frameworka? czy poprostu wy macie lepszego kompa czy cos z hshieldem

@down czy ty se specjalnie posty nabijasz bo w ym temacie napisals postow juz - 6 i ta liczba nie przestaje rozsnac

koxam.png

Opublikowano

@UpUp.

Mi działa normalnie... Nic nie pachtowałem. itp.... Kompa mam średniej klasy za 1.000zł

@Up.

Nie kłam.... Jak nie umiesz odpalić to kurwa nie pisz, że nie działa.

Opublikowano

Jak nie wierzysz to pech.... Lecz takim ciotom dodałem zdjęcie..... Patrząc na twój pierwszy post w tym temacie stwierdzam, że chodzisz do szkoły specjalnej dla osób nieumiejących myśleć.

Opublikowano

ja mam kompa za okolo 2 000 i mi nie dziala to jajuz nie wiem o co chodzi

@up wes palce od klawiatuury se w dupe wsadz tak gleboko ze ich wyjac nie bedziesz mogl - napiszesz 9 post to juz zreportuje bo nie wiesz jak to wqurwia czlowieka nabijasz posty ze normalnie spam to twoje 2 imie chyba?

jakby tobie chodzilo (predzej zrozumiesz jak sie zmienia nazwe pliku) to bys kurde wyzywal i przeklinal ze nie maja ci tematu usuwac.A tu dziala 2 osoba wiec chyba wrto zostawic temat

@2x up nie chodi o ten post ale jak dales zdjecie to jestv wecej opcji niz jak na screenie z topica

koxam.png

Opublikowano
zmienilem nazwe i pisze ..... not found

Edit@ hack nie dziala

@ close topic

Żal mi Cię dziecko, po 1 o zamknięciu topicu decyduje moderator działu ( ty masz w takiej sprawie gówno do powiedzenia). Po 2 nie dziwie się, że masz not found. W pliku dll nie zmieniasz całej nazwy tylko ecpub. Końcówka dll ma zostać...

@down

to najwidoczniej jesteś tępy i tyle, co ja na to poradzę, raport poleciał i sadze, że nie tylko ode mnie. A jak Ci nie działa to nie płacz i nie rób spamu

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...