Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut?] Jak zrobic niewykrywalnego hacka z wykrywalnego ?

N1ghtmare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elosz.

Jezeli gracie na hacku i wyswietli sie wam komunikat jak dobrze wam znany ( hack detected) to oczywiscie wiece, ze jest juz wykrywalny. Jest jednak sposob aby znow moc sie nim cieszyc( czyt. zrobic go nie wykrywalnym) Bardzo prosta i przydatna rzecz:

-wchodzimy do katalogu z hackiem.

-zmieniamy jego nazwe na jakakolwiek inna ( np. krzeslo) - musimy zmienic nazwe exe. ( injectora) i dll'ki na ta sama.

-wlaczamy warrocka i mamy niewykrywalnego hacka.

Wszystko dziala.

Mam nadzieje, ze pomoglo.

pzdr0.

@edit:

Uwaga - to nie zadziala z vipami, poniewaz tylko bypass potrafi chronic vip opcje jak esp, stw, czy inne NOP'y, wiec rekomenduje to tylko dla hackow typu public.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobre, adminowi radzil bym podkleic

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

yhm wiadomo, to nie jest bypass ale pomaga zwiekszyc niewykrywalnosc. Moze nie bedzie to dzialac z vipami, ale napewno zwiekszy undetect publicom. Mi to dzialalo, dlatego o tym napisalem. Jesli ktos wystawia nowego hacka, to mozna od razu zmienic nazwe i bedzie dluzej niewykrywalny.

Opublikowano

jesteś zajebisty ^^

szkoda że niektórzy co kopiują twoje pracę na forum tylko umieją ctrl+c and ctrl+v :/

Być zajebistym...

Opublikowano

Spoko pomysł masz 5*

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano
Widzisz ? Mowilem, ze nie musi to dzialac z vipami, TO NIE JEST BYPASS, tylko cos co pozwala zwiekszyc niewykrywalnosc - opcje vip potrzebuja bypassa kapisz ? I prosze cie nie placz wiecej.

sprawdze jeszcze ze publik hackiem jak zadziała dam 10/10

jak nie to 1/1000

• 1296914276-U29885.gif
    [/qote]1296828644-U29885.jpg

Opublikowano

Dajcie link z jakims vip`em hackiem ktory juz zostal wykryty, lub moze byc aktualny jakis ;] Mam WR-V!P i zrobilem tak jak pisal N1ghtmare ale jak go uruchomie i odpale war rocka to wyskakuje mi blad systemu ze hack zostal wykryty

Opublikowano
Uwaga - to nie zadziala z vipami, poniewaz tylko bypass potrafi chronic vip opcje jak esp, stw, czy inne NOP'y, wiec rekomenduje to tylko dla hackow typu public.

Ślepy to na vipy nie działa

76561197995014005.png

Opublikowano

A w ogóle ten WR hack jest słaby...

Nazwa (prawdziwa) tego hacka to Have Fun v.8.1

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Mi nie działa zmieniłem nazwe na dupa i nawet nie odpala sie czy nazwe folderu tez musze zmienic ?? ALbo cos .

Powiedzcie co ja robie źle ...

Bo mi chack nie działą

Opublikowano
Mi nie działa zmieniłem nazwe na dupa i nawet nie odpala sie czy nazwe folderu tez musze zmienic ?? ALbo cos .

Powiedzcie co ja robie źle ...

Bo mi chack nie działą

Jesli ma opcje w stylu Antykick, Esp, etc, to nie zadziala, podaj jego opcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...