Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak przybrać na masie

Vixerie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up: Jak będzie trzymał dietę to tłuszczu mu nie pójdzie tylko 50% wody. Ale i tak masa do góry!!! Yeah qrwa :D A tak na serio to teściak bardziej zalewa :)

Już bym wolał brać ten środek dla prosiaków, jak mete brałem to się czułem jakby mnie ktoś po brzuchu skopał i mogłem zapomnieć o piciu ;/

Jak już ma się brać za doping to niech wali coś konkretnego, vinko lub deke ale to drugie tylko w strzałach po cyklo expio i masa jak ta lala xD

Ale mówię ci jak masz zamiar ćwiczyć tylko po to żeby mieć masę na plaże to sobie daruj... i nie bierz się za koks jak nie masz o tym pojęcia bo tylko sobie zaszkodzisz...

Opublikowano

Czytam was ludzie i same pierdoły gadacie...

Na mase najlepiej jedz ryż, makarony, a nie żadne kurwa ciasta -.-

A co do białka to też nie można non stop tylko białko jeść, bo białko jest do uzupełniania diety na masę i na siłę.

Creatyna jest bardziej na siłę, a poza tym sama creatyna nic nie da, bo trzeba nakurwiać na siłce czy ogólnie jakiś sport uprawiać.

Popytaj w sklepach z odzywkami to pewnie coś zaproponują lub też na internecie są dobre strony z tego typu pytaniami :)

Opublikowano

Nie uwzględniliście tego, jaki typ budowy ma owy ktoś. Jeżeli jesteś ektomorfikiem to nadmiar ww to pożądany czynnik, bo pewnie jestes suchym, wychudzonym gościem i musisz jeść dużo. Jeżeli jesteś endomorfikiem, to pewnie masz skłonność do brzuszka i nadmiar ww nie jest wskazany, ale nie ma się co martwić, bo dieta oparta bardziej o tluszcz niż ww nie zaszkodzi (ofc tluszcz z umiarem - gramatura i zdrowy - ryby tluste, omegi 3, roslinne - nie wszystkie).

Cześć :)

Opublikowano

Nazbieraj 300 zł i idź do Mc'Donalds albo KFC.Jak nie chcesz kasy przepuszczać to idź do pierwszej lepszej smażalni lub taniej i tłustej knajpy

Opublikowano

Up: Jak będzie trzymał dietę to tłuszczu mu nie pójdzie tylko 50% wody. Ale i tak masa do góry!!! Yeah qrwa :D A tak na serio to teściak bardziej zalewa :)

Już bym wolał brać ten środek dla prosiaków, jak mete brałem to się czułem jakby mnie ktoś po brzuchu skopał i mogłem zapomnieć o piciu ;/

Jak już ma się brać za doping to niech wali coś konkretnego, vinko lub deke ale to drugie tylko w strzałach po cyklo expio i masa jak ta lala xD

Ale mówię ci jak masz zamiar ćwiczyć tylko po to żeby mieć masę na plaże to sobie daruj... i nie bierz się za koks jak nie masz o tym pojęcia bo tylko sobie zaszkodzisz...

aha a u mnie w temacie pisales ze cwiczyles miesiac na sucho bez niczego i sie podnecales filmikami na yt a ja glupi wierzylem -_-

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

odżywki typu "Gainer"

do kwiatów lepsze

Opublikowano

aha a u mnie w temacie pisales ze cwiczyles miesiac na sucho bez niczego i sie podnecales filmikami na yt a ja glupi wierzylem -_-

Bo teraz jadę na sucho bo trudno towar zdobyć... ;/

Napisałem "jak kiedyś byłem", czyt kwiecień/maj zeszłego roku i poprzedniego <3

A film był świeżo kręcony NA SUCHO żeby nie było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...