Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugi ban za opuszczenie gry problem z internetem

dawidxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już do nich kiedyś pisałem bo miałem to samo. Odpisali coś w stylu ze jesli mnie 1 raz wywaliło i wiedziałem ze to od neta nie powinienem zaczynac nowej gry ...

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

A ja się wypowiem tak bo kiedyś czytałem temat supportu i było jasne napisane

Jeżeli masz "kijowy" internet i wiesz że masz z nim problemy, to nie zaczyna się gier bo to z twojej winy leży rozłączenie się a nie od strony Riotu. Czyli ty psujesz innym gre swoim internetem a nie Riot.

Bo riot gdy dzielił serwery Europejskie nie dawał banów za rozłączenia bo wynikały one z ich strony, wręcz przeciwnie rozdawali Ip boosty i RP.

Jaki morał z tego ? Albo kupujesz lepszego neta, albo dostajesz bany za rujnowanie innym gry. Jeżeli nie wierzycie w to co pisze to poszukam tego tematu który jest po angielsku i przeczytacie.

Edit : I ja osobiście bardzo popieram ich zdanie, bo ja mam to w dupie gdy mój team mate wychodzi z gry i wraca po 30 min, i pisze "ohh no i have connection lost", ja takich ludzi reportuje bo jeżeli mają problemy to niech nie wchodzą do gry i psują innym.

Opublikowano

Powiem tak internet nie mam kijowy zawsze ładnie chodzi.W lol'u taki przypadek zdarza się z netem raz na 40 meczy i niewiem czego to jest wina.

Opublikowano

Śmieszni jesteście mówiąc, że Riot usunie bana.

Jasno kiedyś czytałem. MASZ SŁABEGO NETA? PO CO GRASZ? TWOJA WINA, ŻE AKURAT GRASZ WTEDY KIEDY MASZ SŁABE ŁĄCZE.

I tyle. Oni anulują bany tylko wtedy kiedy coś tam serwer jest zlagowany i wywala bo nie można grać.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie dostaje sie ub za takie cos. Nawet jak ja kiedys napisalem ze to nie byla wina neta, oni mi odpisali ze nie dostane ub i mam sie upewnic czy net mi dziala ;d

Mialem to nawet nagrane

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...