Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugi ban za opuszczenie gry problem z internetem

dawidxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś dostałem drugiego bana z powodu opuszczenia gry a dlaczego ponieważ ja nie opuszczam gier tylko mialem dziś problem z internetem ponieważ gdy gram nieraz w lol'a to mam problem z internetem ale to rzadko mam a ja mam takiego pecha ze tylko od poczatku grania w lol'a tylko dwa razy opusciłem gre i dwa razy bana dostałem. Pierwszego bana dostałem na 1 dzień a teraz drugiego bana dostałem na 3 dni.Prosze czy oni mogą mnie odbanować prędzej niewiem dlaczego mam w lol'u ale to rzadko ping 500 i modem mi sie wyłącza i mnie wywala.Podam wam parametry mojego komputera.

Windows 7

Procesor Intel Core i5-2500k

Karta graficzna GeFofce GTX560 Ti

Internet mam 2mb/s

Czy można to Riot napisać w takiej sprawie jeśli tak to prosze was o linka.Podobno słyszałem ze Riot miał problem ze serwerem tak słyszałem od moich kolegów że dlatego są takie wysokie pngi.Przepraszam za interpunkcje ale pisałem to szybko.

Opublikowano

Interpunkcja interpunkcją, chaotycznie napisane...

Pisz do Riota ze swoimi problemami - przyjmują takie zgłoszenia i sprawdzają, czy rzeczywiście wyłączyłeś sie z braku neta czy własnoręcznie. Jeśli to pierwsze to zazwyczaj bana anulują, o ile oczywiście odpiszą przed upływem tych trzech dni :) A jeśli nie jesteś pewien, że możesz zagrać meczyk to nie graj! Właśnie przez takich ludzi, którym "net wysiada" mam większość przegranych meczy, bo - niestety - przewaga jednostek robi swoje.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Niestety, Riot nie skraca banów. A za jeden leave nie ma od razu bana tak jak napisałeś. Za dwa może być ban na jeden dzień. Więc, oprócz wychodzenia zasłużyłeś na to innym sposobem. Może obrażałeś ? W każdym bądź razie, ban to ban i go nie skrócisz.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

@Up

No comment.

Nie wiesz nie pisz.

@Top

Więc tak.

Musisz napisać do supportu.

W treści napisz, że miałeś problemu z połączeniem.

Jeśli poproszą o dowody odpisz im.

Jestem pewny w 100%, że ten "sposób" działa.

Opublikowano

@czarq. No akurat na tych sprawach znam się bardzo dobrze. Skoro wie że mogą wystąpić problemy nich nie gra. Co to za przyjemność jak Cie cały czas rozłącza.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Za pierwszym wyjściem nie ma bana.

Jeśli miałeś problemy z netem to nie ich problem. Ty masz przed grą się upewnić, że będziesz mógł cały mecz grać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeśli miałeś problemy z netem to nie ich problem. Ty masz przed grą się upewnić, że będziesz mógł cały mecz grać.

To idź do biura dostawcy neta przed każdą grą i zapytaj czy czasem piorun im nie rozwali elektryki gdy będziemy robić barona.

@topic

Napisz do supportu,jest dosyć wyrozumiały i może cię odbanują.

Opublikowano

Support moze odbanowac i raczej tak zrobi jak pokazesz rzetelny dowod (np ze nie masz neta) ,jak cos jest z ich winy daja nawet ip boosta :X

Opublikowano

Internet mam z kablówki promax.Przed meczem net mi normalnie chodzi to mi się zdarza raz na okolo 30 meczy ale jak widac opuszcze mecz z powodu neta i jez raport leci na mnie :/. Jak mam mieć niby dowód oni sprawdza czy w tym czasie mialem błąd z netem.Czy dziś mnie odbanują bo chyba w niedziel Riot nie pracuje.

Opublikowano

Jak napiszesz do supportu z prośbą o ub, albo skrócenie czasu trwania bana, ponieważ miałeś problem z łączem to na pewno coś zrobią.

Opublikowano

Jak napiszesz do supportu z prośbą o ub, albo skrócenie czasu trwania bana, ponieważ miałeś problem z łączem to na pewno coś zrobią.

Nic nie zrobią.

Opublikowano

Support odpisał mi

Jeśli chcesz zobaczyć status swojego zapytania lub dodać dodatkowe informacje kliknij poniższy link:

Aby przyspieszyć proces prosimy o dołączenie następujących informacji (jeśli sprawa dotyczy więcej niż jednego konta, należy wymienić je wszystkie) podczas tworzenia zapytania.

Nazwa konta:

Imię Przywoływacza:

Adres e-mail:

Czyli muszę im wysłać Swoje dane co podali ? Musze zrobić nowe zgloszenie ? Soory za takie głupie pytanie

Opublikowano

Masz im podać swoje dane tzn. Nazwa konta- taka na jakiej jest ban, to jest to czym się logujesz. Nad hasłem. Już chyba prościej się nie da :D ; Imię przywoływacza- Twoje imię na koncie na którym masz bana, czyli to gdzie masz pasek doświadczenia i jak klikasz "Profil" to jest napisane na tym niebieskim pasku z dziadkiem po prawej. Adres e-mail to adres na którym zarejestrowane jest to konto na którym masz bana

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Wejdź na stronę supporta i się zaloguj do swego konta. Tam masz napisne swoje zgłoszenia wszystkie, napisz odpowiedź nim support otworzy Tyskie.

Sorewicz. Zostało mi rymowanie.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Heh, smieszne jest troche to co czytam co jakis czas. Ja z gry przez neta wyszedlem w ciagupol roku z 20 razy, a nie powrocilem juz moze z 6-7. Z mojej inicjatywy robilem to 2 razy wiecej, a zadnego ostrzezenia ani bana nie dostalem, to jest nie mozliwe zeby ktos wyszedl raz i dostal bana.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

A ile masz czekać?

To tak:

1. Wchodzisz na stronę https://support.leagueoflegends.com/home

2. W prawym górnym rogu masz dwie opcje zaloguj/zarejestruj się. Jak masz po angielsku to kliknij na flagę aby zmienić na polski.

3. Jak klikniesz zaloguj to otwiera ci się strona, na której się logujesz.

4. Jeśli nie masz konta na support, musisz je założyć, klikając zarejestruj się

5. Jeśli masz konto zaloguj się.

6. Są 4 zakładki do wyboru. Klikasz w tą czwartą "Sprawdź swoje wcześniejsze zgłoszenia"

7. Jak to masz to piszesz w komentarzy czy tam opinii (nie wiem co tam jest)

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Odpisza ci ze ich to gowno obchodzi. Tez tak miewalem. Napisza, ze to zalezy od Twojego zagospodarowania czasem, i ze niby wiesz kiedy bedziesz mial lagi... czasem zdarzy sie pilne wyjscie gdzies, lub trzeba komus pomoc, a oni takie glupoty pierdziela. Ale jakby tego nie było to by sie ludzie unbanowali latwo xD

Opublikowano

Nie odbanują Cię... Masz problemy z internetem to nie graj - proste. Jeżeli leave jest z twojej winy (w sensie, że nie przez Riot i ich serwery, wydajność itp.) to nie odbanują :) takie życie niestety. Ja dostaję bany za darmo i mam już dosyć tej gry, jeszcze jeden ban i oddam konto za darmo tutaj.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...