Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvistaMt2

AvistaMt2

Bony  

517 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o bonusach w Pier?cieniu Pó?ksi??yca?

• S? dobre!
      400
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      116
  2. 2. Co my?lisz o bonusach w wierzchowcach?

• S? dobre!
      433
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      83
  3. 3. Bronie na 75 Lv dropi? w Grocie Wygna?ców?

• Tak!
      313
    • Nie...
      148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pisz do cholery od razu że nie będzie lauchera ! Ja w 6 h nie pobiore nawet w 2 dni więc rezygnuje powodzenia i 3mka

.

gcyg2.png.

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlugo po becie wystartuje na dobre ? bo ja odrazu bym gral zeby grac i wiem ze to mam .

Ale odnasząc sie do broni na 75 to jak na pl ze leca w grocie zapytacie czemu przecierz bedzie za latwo.

Odpwiadma Balmora rowniez wzorowala sie na pl i tego szczegulu nie umiescili wiec ten serw wzorujac sie na pl powinien wprowadzic ten drop zapewne byl by to istotny fakt ktorym mozna sie wypowiedziec ze roznimy sie od balmory nie jest serw w 100% podobny bo bedzie znaczna roznica .

Bo jaK Wcale ROZNIC NIE BEDZIE to ludzie beda wolec bardziej liczny serw a zapewne balmora jest bardziej liczna natomiast nie wiem jak z jakoscia serwera.

Bronie na 75 w grocie fajny pomysl pelne odwzorowanie klasycznego pl kazdy by tym wzgledem patrzyl lepiej na pl bo dla tych co lubia klasyka a jednoczesnie 4 fun to dobry fakt byl by.

Sam osobiscie bym wolal

nikt nie mowi ze odrazu mozna go wprowadzic z czasem w ten sposob urozmaicic serwer ale ludzie by na tym trcili wtedy bo wartosc by spadla .

to jest moje zdanie a tacy zaplaency na Hard privy jak ja pewnie moje zdanie podzielaja.

Pytanie pozostaje jakdlugo bedzie stala beta? i jak dlugo po zamknieciu bety powstanie normalnie? bo dla mnie bez bety mogll by startowac.

Opublikowano

prosimy o clienta stronke z reje aby prztestowac Beta

Czytaj co Aviściak napisał -_-

Wybaczcie że nie udostępniliśmy klienta gry, lecz jeszcze musimy poprawić kilka rzeczy dotyczących zabezpieczeń klienta.

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Wybaczcie że nie udostępniliśmy klienta gry, lecz jeszcze musimy poprawić kilka rzeczy dotyczących zabezpieczeń klienta.

Mimo wszystko beta odbędzie się dzisiaj?
sygnawoj.jpg

Opublikowano

Raczej tak, jeśli zdążymy upnąć klienta.

Tzn. że już wszystko zrobiliście i pozostała wam tylko ta jedna rzecz zgadza się?
sygnawoj.jpg

Opublikowano

ile nowych map na serwerze?

czy w 1 dzien serwera bedzie mozliwosc zdobycia tego tygrysa bengalskiego i tego pierscienia ,czy ktos kto kupi to od razu jest juz ustawiony do max lvl?

Opublikowano

ile nowych map na serwerze?

czy w 1 dzien serwera bedzie mozliwosc zdobycia tego tygrysa bengalskiego i tego pierscienia ,czy ktos kto kupi to od razu jest juz ustawiony do max lvl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...