Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvistaMt2

AvistaMt2

Bony  

517 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o bonusach w Pier?cieniu Pó?ksi??yca?

• S? dobre!
      400
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      116
  2. 2. Co my?lisz o bonusach w wierzchowcach?

• S? dobre!
      433
    • Nale?y je zmieni? (podaj swoj? propozycj? w odpowiedziach)
      83
  3. 3. Bronie na 75 Lv dropi? w Grocie Wygna?ców?

• Tak!
      313
    • Nie...
      148

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niepozornie to wygląda, ale exp jest średni - nie jest za szybki co widać już na pierwszych poziomach. Na Becie zobaczycie wszystko co i jak, a na razie rozreklamujcie serwer jak najlepiej!

Opublikowano

a to sorry pomyliłem servy ^^

Ateista or Milgaard

SZUKAJ MNIE NA PRIVIE :)

Lub na Metin2.us New World Niebiescy ^^SERDECZNIE ZAPRASZAM

Opublikowano

Ja mam pytanie skąd bronie na 75 (oby tylko z ripa) ewentualnie mozna dodac jeszcze nieb smierc po zabiciu ripa i z niej jakis ciekawy drop np max kd

Pytanie skąd kamyki duchowe i ile potrzeba do skila P

Czy będa dostepne roski jesli tak to jakie i jak je zdobyć

Czy podczas expa będziemy mogli wydropić jakies szkaty ktore dostarczą nam dopalaczy (dlonie kryta przeszywki i rozne blogoslawienstwa) takie cos zawsze umila expa

Na nieb zbroje ulepszacze zapewne jak na globalnym PL tylko czy do smoka dostajemy sie w taki sam sposób dropimy klucze i raz na 1h wchodzi jakies pt?

Co z lodową wiedzmą ?

czy jest magiczny metal?

A jesli cos moge zaproponować to faktem jest że server musi się z czegoś utrzymać lecz w is nie może się znajdować nic ABSOLUTNIE NIC co ga graczom kożystającym z is jakąs przewage w pvp lub na wojnach IS ma ulatwic expa i zdobywanie eq a nie odrazu je dostarczczać!

Możecie dodać do is drobne rzeczy którymi da się handlować na tym jest zarobek nie wiem jak często będą dropic zmianki i po ile szt ale mozna je dać w is po 200szt do handlu

olejek wygnania proponuje też tylko w is do handlu jezeli będzie u NPC uniemożliwi to organizacje eventow za które tylko dane krolestwo otrzyma nagrode

Co do teg pierscienia tu trzeba się dobrze zastanowić napewno musza to byc bony ktore każdej klasie postaci w miare w takim samym stopniu ulatwia expa a nie bony tylko pod woja czy sure.

Ja proponuje aby ten pierscien byl czyms w rodzaju bufow

20% na potwory

mozna dać jakiś % na zmienszenie obrazen lub na blok

szybkosc zaklec nie wydaje mi sie by byl to bon potrzebny a jesli tak to glownie dla szamanow (fawryzwoanie ich odpada)

15 dod do pz mysle ze sie kazdemu przyda

HP jesli juz ma nam zwiekszac ilosc pz to tylko w % nie w pkt np.2k

narazie tyle odemnei i zycze powodzenia

Opublikowano

haha hejtuje ? dobry jesteś ;] napisałem to co myśle o serwie czyli nic nowego , monotonia , trochę pozmieniana balmora i tyle. Dla mnie lipny bo co teraz nie spojrze to te same questy , ta sama czcionka pfff... aż odechciewa się grać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wymień mi co jest "wzięte" z Balmory hmm..? Czionka ? Czionka jest z Metin2.US nie z Balmory, Questy, jakie ? Wymiana itemków, nawet i----- wpadł by na ten pomysł.

Opublikowano

haha hejtuje ? dobry jesteś ;] napisałem to co myśle o serwie czyli nic nowego , monotonia , trochę pozmieniana balmora i tyle. Dla mnie lipny bo co teraz nie spojrze to te same questy , ta sama czcionka pfff... aż odechciewa się grać.

Omfg hejtujesz wszystkie serwery poza Balmorką. :>

W każdym razie zgodzę się z Tobą. ;d

Opublikowano

AvistaMT2 a co z bonem w nieb. stalkach jak kazdy wie ten na reg pz jaki jest na globalu jest bez sensu i można go zastapić jakimś ciekawszym myślałeś o tym ?

Opublikowano

Wydaje mi się ze nawet głupie pz było by lepsze, można by też zrobic coś na zasadzie specjalnych bonów dla każdej klasy inny coś jak mają bronie na 70lvl ale wtedy najlepiej zrobić ankiete jaki kto by chciał bon dla siebie oczywiscie kazdy glosował by na swoja postać (1 głos) i na becie przetestowac te bony i ich wartosći

np. szaman szybkośc zaklęć na +9 z 35%

ninja wartość ataku +9 okolo 100 lub blok ciosów by szybko nie padał na hitach

woj max pz 2-3k

sura tu jest ciezko by był dobry zarówno dla WP jak i dla BM

lub poprostu dla kazdej klasy max pz i staty dla kazdej postaci które by rosly wraz z "+" do 15 czy 20 na +9

Opublikowano

ThePowerekk rowniez popieram twoja propo w 100 % . Nie wiem czy tylko ja jestem za tym zeby bronie na 75 byly only ripper? Moze zrobicie jakas ankiete bo tylko to mnie ,,powstrzymuje" od gry na tym serwie.

Opublikowano

Bez przesady 100 wartości ataku ( 50 max)

dajcie 100 wartosci nie 50 co kurwa robicie 2 pl'a ?.,bez przesady ludzie kurwa to nie PL global jak robi globala niech kupi zajebistą maszyne neta i kox firewalla i w tedy 2 pl a nie kurwa priv to 2 pl bez przesady kurwa.
Opublikowano

sora554, myślę że jednak będzie to łatwiejszy proces, ponieważ dosyć często(nawet bardzo często) przedmioty do wytwarzania mikstur dropią w Grocie Wygnańców po 5 sztuk, więc nie będzie problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...