Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Istnieje już jakiś serwer do SF'a ?

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy istnieje już jakiś prywatny serwer do Shakes Fidget, w którym zostało powiększone, exp, drop kasy i przedmiotów itd.? Jeśli tak to jaki Polski?

Opublikowano

Serwer do gry Shakes Fidget jest tylko jeden (chyba).Niemiecki priv sfgame.Ale na 100% jest już pełny.Jak narazie Polskich prywatnych serwerów Nie MA

Wyjaśnione.Temat chyba do zamknięcia

mca.png
Opublikowano

niestety nie ma zadnego servera polskiego, zagranicznych to nie wiem. Jest kilka serverow na youtube ktore przedstawiaja prywatne servery, ale nie ma na nie zadnych namiarow. Przydalby sie taki, gdzie dodane jest tylko to , ze mamy nieograniczony dostep do grzybow

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja mam serwer przygotowany tylko jest błąd z robieniem kont ja bym wam musiał konta robić ;x

I często się zamyka baza ;/ dużo zabawy ja z kolegami gram na zasadzie ze w bazie wpisujeby sobie lv i się bijemy ale nawet wojen gildi się nie da bo brakuje w bazie znam sie troche ale nie na tyle by to napisac : )

Opublikowano

Ja mam serwer przygotowany tylko jest błąd z robieniem kont ja bym wam musiał konta robić ;x

I często się zamyka baza ;/ dużo zabawy ja z kolegami gram na zasadzie ze w bazie wpisujeby sobie lv i się bijemy ale nawet wojen gildi się nie da bo brakuje w bazie znam sie troche ale nie na tyle by to napisac : )

Podeślij linka do tego serva:)

Opublikowano

Są jakieś ale jeszcze w pełnij nie działają

gmhq5mn.png

Opublikowano

Na pewno jest sporo ,ale chwilowo jest problem z plikami ,gdyż nie da sięzarejestrować

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ludzie... czytajcie posty wyżej wszyscy już napisali ,że z wersją kolejną bd możliwa rejestracja na prywatnych serwerach... innymi słowy serwerów jeszcze nie ma...

Opublikowano

Z tego co prawdopodobnie wyczytałem na elitepvp to else ma zrobić beta testy serwera i ilość miejsc jest ograniczona . Kiedy ? Nie jest napisanie.

W grze pod nazwą MyjPtaka/Tulusek

Opublikowano

Z tego co prawdopodobnie wyczytałem na elitepvp to else ma zrobić beta testy serwera i ilość miejsc jest ograniczona . Kiedy ? Nie jest napisanie.

Dużo osób z MPC czeka na tą aktualizację aby naprawić rejestrację. Więc nie ma się czym przejmować ,że zabraknie miejsc. Najpewniej bd kilka serwerów ;]

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...