Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter picki na AD Carry

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok już wiem wszystko.

Niech jakiś modek zamknie temat bo się spam robi i wyzywanie

Opublikowano

No a mi przez takich jak Ty. Zobacz kontra na Sivirkę to Ahri. I co pójdziesz Ahri na bota tylko po to, żeby ją skontrować? Nie wierzę ile wy macie lat i jakie małe mózgi... Idź naucz się myśleć logicznie, potem pisz na forum. Poza tym przeczyta sobie kontrę, która akurat jest słuszna, ale kompletnie nie ogarnia championa, bądź gra nim pierwszy raz. I automatyczny koniec gry, bo kontrowanie kogoś bez pojęcia o grze championem to kontra na Ciebie i Twój team.

a czy ja pisze ze grajac ahri musze isc na akurat ta linie gdzie jest sivir? counter picki bieze sie tylko na rankedach a watpie zeby ktos gral niewyprobowanym champem na rankedach... idź naucz się myśleć logicznie, potem pisz na forum. jezeli masz elo -800 to sie nie dziw ze 3/4 osob nie ogarnia championow badz gra nim 1 raz
Gość Teksanian
Opublikowano

Jak jesteś ślepy to nie moja wina. Jak wtedy wchodziłem na tą stronę to nawet Ahri nie było... Ale czytaj takie stronki, potem feeduj w grze, bo tak fajnie - pozdro hejcie ;)

"Jak ostatnio wchodziłem", mam to w dupie.

Zaktualizowali = jest aktualne.

Takie guffno które nawet 1600 nie wbiło, może mi loda robić.

Opublikowano

a czy ja pisze ze grajac ahri musze isc na akurat ta linie gdzie jest sivir? counter picki bieze sie tylko na rankedach a watpie zeby ktos gral niewyprobowanym champem na rankedach... idź naucz się myśleć logicznie, potem pisz na forum. jezeli masz elo -800 to sie nie dziw ze 3/4 osob nie ogarnia championow badz gra nim 1 raz

Twoja wypowiedź tak zabrzmiała soł stop hejting, bo w moich oczach to się tylko ośmieszasz. Ja gram rankedy championami, którymi gram po raz pierwszy i co? To nie takie trudne :O

"Jak ostatnio wchodziłem", mam to w dupie.

Zaktualizowali = jest aktualne.

Takie guffno które nawet 1600 nie wbiło, może mi loda robić.

Takie pokemonowe ścierwo to pewnie nie wie co to znaczy :) a ja mam takich jak ty w dupie i tyle, highest elo 1200, pociesz się dziecko :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Irelia counter pick na każdego ad carry, co racja to racja, w sumie nie wiem, czy każdy ale przy trollach w moim teamie byłem zmuszony grać pare razy irelka na bocie + support i jakoś to szło : >

Opublikowano

a wy dalej wmawiajcie sobie, że wszystie postacie w grze są zbalansowane i sivir za 450 IP może zabić takiego gravesa za 6300 IP pozdro

Opublikowano

a wy dalej wmawiajcie sobie, że wszystie postacie w grze są zbalansowane i sivir za 450 IP może zabić takiego gravesa za 6300 IP pozdro

oj zdziwił byś się maluszku, bo jeżeli twoje counter picki polegają na wybraniu droższej postaci, to gratuluje inteligencji

Opublikowano

Sivir włącza spell shielda i buckshot gravesa 0 dmg, a sivir w tym czasie wypuszcza swoje kombo i graves pada.

True story.

Opublikowano

Sivir włącza spell shielda i buckshot gravesa 0 dmg, a sivir w tym czasie wypuszcza swoje kombo i graves pada.

True story.

combo? nom sivir puszcza Q graves odskakuje na bok dostaje boosta do speedatacku sivir włacza swoje zalosne ulti które daje jej marne sa a graves w tym czasie juz ja zabija bo ma cd na Q 9 sec a sivir ma 18 na swoim zjebanym shieldzie true story i przynajmniej jego ulti robi jakies dmg a nie jest marną wersją buffa fiory lol

Opublikowano

Heeej, a co to za wyzwiska, kłótnie i wulgi? Ma to się więcej nie powtórzyć, bo posypią się warny!

Cena bohatera ani trochę nie podaje jego siły, są takie a nie inne ceny z takiego powodu, aby nie było za łatwo zdobyć każdą postać + Riot zarabia.

Tak na prawdę nie ma konkretnych counter picków na ad carry, ale np. Taric przegra z ogarniętą Sivir, gdyż ta tylko włączy tarczę, doładuje manę i zblokuje skill Tarica.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

combo? nom sivir puszcza Q graves odskakuje na bok dostaje boosta do speedatacku sivir włacza swoje zalosne ulti które daje jej marne sa a graves w tym czasie juz ja zabija bo ma cd na Q 9 sec a sivir ma 18 na swoim zjebanym shieldzie true story i przynajmniej jego ulti robi jakies dmg a nie jest marną wersją buffa fiory lol

Tylko ze graves zawsze uzywa "e" by doskoczyc do kogoś a dopiero potem buckshota. Nie wiem gdzie ty grasz ze graves uzywa najpierw 'q' a potem 'e'.
Opublikowano

Ogarnięta Sivirka z Soraką na lane i Graves może tylko stać pod turretem ;)

Sivirka też kiedyś była droższą postacią pewnie, bo z biegiem czasu każda tanieje...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Sivir nie byla drozsza postacia, Sivir lajtowo niszczy graves'a.Co ma do rzeczy ,ze doskoczy i da buckosta jak ona ma spellshielda brain On plz.(nie ,to nie flame tylko prosba : O)

Co do 1 typa.Drozsza postac w lolu nie oznacza lepsza ,ale jesli tak sadzisz pora zmienic gre

Opublikowano

Wezcie go zabijcie ,skatujcie what you want

Jak mozna byc takim ..... ***** cenzura

Ja juz nie mam slow na tego typa ,najpierw gada ,ze vlad jest unviable (co jest wdlg mnie smieszne) to teraz mowi taka herezje.Teraz watpie zeby on chociaz ten 30 lvl wbil.Ahhh i ten jego zajebisty Theorycrafting

Opublikowano

wiec czemu np taka sivir nie jest za 6300 a graves za 450?

ja wiem czemu.

bo jest od niego słabsza.

amen B)

Pierdolisz głupoty... różnica cen jest zależna OD DATY DODANIA CHAMPIONA! a nie od tego czy jest dobry czy zły... Wbiłeś chłopczyku chociaz te 300 winow ze sie wypowiadasz w tym temacie? I dla twojej wiadomosci Sivir kontruje gravesa ;]

Opublikowano

ja wiem czemu.

amen B)

Moim zdaniem postacie za 6300 nie są lepsze, ale ciekawsze. Lecz różnicy jako takiej nie ma w grze (oczywiście jeśli ktoś Ci skontruje champa za 1350 innym za 6300 to nie ma co płakać).

6300 to nowe postacie ostatnio dodane... Trudno, żeby nowy champion od razu był za 450IP :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

teemo kontruje i ad carry i melee .. :D oczywiście można iść pod ad i pod ap kto jak woli :)

teemo to raczej na solo topa, niż na bota, niezbyt dobrze sie sprawuje na bocie z supportem, może i ma te oślepienie, ale jakiś taki zawsze gówniany mi sie na bocie wydawał, lepiej iść nim na topa kontrować champy ad, taki trynda przykładowo to może possać mu grzyba aby ;D

Opublikowano

ja wiem czemu.

amen B)

Bo różnią się datą wydania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...