Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie VPS ;)

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdym postawisz, logicznie -> Drożej - Więcej slotwow. Zatem, jak z budżetem? Wiedząc to jestem w stanie zlepić Ci ofertę na hostingach z których korzystałem.

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Osobiście polecam UltimaHost.pl, SoRED.pl, Kimsufi.pl, exone.pl, vihost.pl (lecz nie wiem czy tam wolno stawiać MC).

65108088483915194916.png

Opublikowano

Ale pierdolisz, jak nie wiesz o czym mówisz to nie dziel się tym. Wszędzie tam są VPS'y poza Kimsufi.

65108088483915194916.png

Opublikowano

zrobisz dedyka na mineserv.eu i masz kanał na ts3 za friko .

Jak można zrobić dedyka na mineserv.eu? MOTHER OF GOD?!

Przeczytaj definicję słowa serwer dedykowany!

65108088483915194916.png

Opublikowano

Dedyk to jest wlasnie VPS ;) Znam jeden VPS co jest drogi ale mozna stawiac tyle serwerow ile sie chce ;) ovh.pl Tak jakby caly komputer byl twoj ;D

Opublikowano

Dedyk to nie VPS, ale większość myśli, że craftserve itp. daje DEDYKi... To są VPS, czyli maszyna podzielona na pare kont...

A ja polecam SoRED.pl, bo tam jest najlepszy ;)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ja także polecam SoRED.pl Dostajesz ts3, chyba jeszcze stronę internetową tylko musisz ich powiadomić że chcesz.

VPS' a da się zauważyć po tym że jest niestandardowy port np. 000.000.00.000:26478

Opublikowano

Witam może i ja włączę się w tą rozmowę....

Kilka definicji dla ułomnych:

Serwer dedykowany - coś takiego jak twój komp (jedna cała maszyny tylko dla ciebie <- to dla bardziej kumatych )

Vps- Jakbyś na systemie zrobił 100 kont i na każdym ktoś byłby zalogowany i to wszystko na jednym komputerze ( twój komp dzielimy na 10, 100, 1000 części i sprzedajemy go. Każdy z userów ma tam swoją pamieć, ale i tak wszyscy korzystają z tego samego ramu, procka )

Jeżeli zależy ci na dedyku to polecam kimusfi.pl oraz ohv.pl <- co prawda drogo, ale dobrze jeżeli vps to sored.pl oraz webh.pl natomiast na sloty to tylko mineserv.eu

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...